Love

Nämnde att jag hade hittat ett par så himla fina skor och här är de. Dock inte på väg hem till mig än, var inne i stan igår och köpte ett par boots istället. Behövde det mer, men vill så gärna ha de här med. De är i princip identiska med Acne cypress, som jag älskat sedan jag såg dem första gången. Tyvärr är de här gjorda av syntetläder. Hade inte tvekat annars.

Cream

Hittade den här tröjan i mammas garderob när jag kollade runt lite. Tycker den ser himla mysig ut, inte ofta vi har samma smak på kläder men ibland kan det faktiskt hända att jag lånar något plagg. Måste prova och se hur den ser ut på, så kanske den dyker upp på någon outfit. (Vet att det var galet länge sen sist, ska bättra mig på den fronten. Tycker själv att outfits är det roligaste i en blogg). Hur som, tröjan kommer från ett lite mer "mammigt" märke som heter Cream.

Svartrött

Känner mig lite julig idag, förmodligen på grund av min lurviga tröja även om rött inte alltid behöver vara juligt. Fick bli skinnshortsen och strumpbyxor, kom att tänka på att de inte samlar åt sig ludd vilket ju är bra eftersom tröjan gärna ser till att byxor gör det. Kunde inte låta bli att ta fram loafersen en gång till heller. Så ungefär så här ser jag ut idag!

Je veux..

.. den här otroligt fina t-shirten i koppar, de vita loafersen från Weekday som kommer ut i vår, en vit iphone och finaste halsbandet jag sett på länge.

Goebel

Så här såg min första advent ut. Carro och jag började dagen med en promenix och fortsatte sedan med bakning och lite julpynt. Mormor kom på fika och det åts lussebullar, skumtomtar och pepparkakor. Mängder av skratt och så tändes första ljuset såklart. Härligt slut på en härlig helg.


Grönt & beige

En färgkombination som jag alltid tyckt om är beige och militärgrönt (och så var vi tillbaka vid de jordnära färgerna..). Känns snyggt och fräscht utan att bli mossigt även om färgerna är lite murriga. Så här såg jag ut igår, beige tröja till min gröna jacka & tanfärgade clutch. Svarta jeans och vagabondklackar.

Skumtomte

Igår var en så bra dag! Träffade ju först Agnes och åkte in till stan, provade en så fin jacka. Borde köpt den, men det gör inte så mycket. Vi tog en fika och pratade om allt som hänt den senaste tiden, har inte hunnit träffas på länge. Köpte två armband som jag är väldigt nöjd med. Åkte hem, bakade lussebullar med pappa och lyssnade på julmusik. Gjorde iordning en pepparkaksdeg helt själv (haha, kanske inte låter så komplicerat) för i eftermiddag kommer Carro hit och vi ska baka pepparkakor och ha första adventsmys. Har redan börjat få julstämning, känns så härligt. Mamma har julpyntat litegrann i huset, ska fixa iordning i mitt rum tänkte jag!


Röd

Känns som det blivit en del nya tröjor på senaste tiden, här är två till. Är helt kär i den röda, har fastnat för klara och starka färger. Brukar vanligtvis vara pasteller och jordnära färger som gäller för min del, men inte längre. Luddar av sig som bara den, men mysigare tröja finns nog inte.

Glitter

Nytt nagellack igen. Den här gången ett glittrigt! Blir en sväng till stan idag med, den här gången med Agnes. Blir att lämna tillbaka ett par svarta byxor jag köpte igår, blev nämnligen både ett par kostymbyxor och ett par jeans. Får nöja mig med ett par, hittade ett fint armband och en sjal också. Kanske blir det istället, men får se. Tänkte fixa ett tidsinställt inlägg som kommer upp under dagen, så det inte blir helt tomt här.

Karamello

Åkte in till stan med Hanna direkt efter skolan och tillbringade några timmar på stan. Hittade SÅ mycket fint, shoppade upp hela plånboken men kunde inte vara nöjdare just nu. Vid stängningsdags gick vi bort till Steve's för käk och mängder av prat. Svängde förbi Karamello innan bussen gick hem och nu sitter vi med godisskålen och tänkte kolla på idol, som vi missade. Myskväll med andra ord!

Akris

Hur kan man inte älska Akris? Har verkligen fått upp ögonen för deras kollektioner på sistone, skulle vilja ha precis alltihop! Ny favorit om man bortser från Acne, som alltid tar första plats.


FW11

Black

Visade aldrig den HÄR skjortan speciellt tydligt. Minns ni att jag skrev att jag provade en svart skjorta precis innan jag och Hanna åkte till Stockholm, men att jag väntade med att köpa den eftersom jag kanske skulle hitta något annat där uppe? Inte så smart tänkt, i Stockholm fanns den bara kvar i strl 40 och var slutsåld när jag kom hem. När jag åkte till Ikano-huset med mamma sprang jag in lite snabbt för att kolla om den kanske ändå fanns där och de hade precis fått påfyllning, ibland har man allt tur. Så det var en nöjd & glad Linda som kom ut från butiken. Har så länge velat ha en svart, enkel och tidlös skjorta. Äntligen hittat den perfekta för mig.


Klappar

Slog in julklappen, som består av två, härom dagen. Hittade silvrigt och rött presentpapper (dock ingen vanlig tejp, haha), så det blev lite lagom juligt. Hade egentligen velat ha silvrigt snöre till det röda paketet, men det fanns inte hemma så det fick bli rött till båda. Tycker att det är så roligt att slå in julklappar, längtar till uppesittarkvällen då vi i familjen brukar skriva rim framför bingolotto och äta julgodis. Alltid lika mysigt! 

Beige two

Tydligare bilder på tröjan. Kommer från Bikbok, kostar 299 och finns i fler färger HÄR. Gillar att den funkar till våren och inte bara nu, är ju faktiskt inte alls långt kvar innan det blir varmare igen om man ser det från den ljusa sidan. Längtar så himla mycket. Ska försöka att inte köpa så många stickade tröjor som bara funkar nu på vintern även om man inte vill något hellre än att krypa in i något varm, stort och gosigt just nu.


Tree

Bytte ut alla ringar på trädet till lite gott och blandat. Tyckte att det blev mer levande och inte lika stelt, använder inte ringar så mycket just nu heller. De guldfärgade smyckena fick dock ligga kvar i smyckesskrinet då mitt rum i stort sett enbart går i vitt och silver. Inser att jag borde bli bättre på att använda smycken. Har så mycket som bara ligger och använder knappt något.

Beige

Syns inte så bra, men så här ser min nya tröja ut. Kollat på den flera gånger på hemsidan, men aldrig hittat den i butik. Förutom i Karlstad.
Ska visa er bättre bilder när jag kommer hem!

UPDATE: Hittade tröjan på stan idag, verkar som Bikbok fått påfyllning!

Teal

Så här ser tröjan ut som jag hade på mig igår. Har hela tiden varit inställd på att köpa DEN HÄR och letat och letat, väntat och väntat på att den ska komma in i butikerna igen. Gav upp hoppet efter Stockholm, men var ändå ute efter en tröja i liknande färg. Gillar verkligen teal. Hittade den här i Karlstad, aldrig fel med baströjor. Kommer använda den flitigt!

Concealer

Efter att ha kollat på den här videon flera gånger kan jag inte låta bli att visa den här på bloggen för er som missat den. Att Dermablend valt att ha med Zombieboy i sin nya kampanj är ett smart drag, som verkligen visar vad deras produkter går för. Håller ni inte med?

5x

Förutom kläder köpte jag en sminkspegel till badrummet och två nagellack från Kicks eget märke i helgen, har hört en del bra om dem. Målade naglarna i den gråmetallicfärgade nyansen igår och än så länge sitter det på plats. Förstår inte riktigt hur jag kunnat överleva utan en sminkspegel tidigare, tycker det är mycket enklare att noppa ögonbrynen och använda concealer med än utan.

Mys

Lite mer Karlstad från helgen. Har varit så mysigt och avkopplande att åka bort en sväng, men blev helt slut efter 3 ½ timmars övningskörning hem. Precis kollat på Gossip girl och målat ena handen med ett nytt nagellack, blir att måla den andra nu och sen gå en liten promenad.

Dream sweater

Utan att överdriva så skulle jag säga att det här är den perfekta stickade tröjan. Åh, vad jag önskar att den var min egen. Kommer från Joseph och kostar runt 3000-lappen. Ibland är det synd att man inte har hur mycket pengar som helst att lägga på kläder, hade inte varit något problem för min del. Haha.. Är dock glad att jag inte är alldeles för bortskämd, för visst måste det väl vara bra att få drömma litegrann ibland?

Karlstad

Dagen började med en promenad runt Klarälven och fortsatte sedan med shopping inne i centrum. Maddi, min syster, bor bara 5 minuter från stan så vi stannade kvar i några timmar och gick sedan hem till lägenheten igen. Kom hit för inte så länge sedan med flera shoppingpåsar i handen. Blev några tröjor och en klänning, som jag tror kommer användas på nyår. Köpte även första julklappen, älskar att köpa julklappar. Finns inget bättre än att se sina nära och kära med ett leende på läpparna. Nu ska vi promenera till Hagahallen som ligger bara något kvarter bort och köpa lite gottigheter till kvällen då det blir matlagning & filmmys.


Ett för varje dag

Har haft ett halsband om dagen den här veckan, olika för varje dag. Började från vänster, måndag till fredag:
Vila / Bikbok / Marc Jacobs / vet ej / Designtorget 

Packning

I eftermiddag åker jag till Karlstad med familjen för att hälsa på min storasyster som pluggar där uppe. Har inte sett hur hon bor än så det ska bli jätteroligt att upptäcka lite mer av vad Karlstad har att erbjuda och att träffa henne igen. Tillbringade kvällen igår med att packa, min nya strategi är att ha med så lite som möjligt för att få plats med så mycket shopping som möjligt på vägen hem. Ganska smart, går mycket snabbare och inget onödigt åker med. Den här gången fick två favorittröjor följa med, ett halsband, underkläder, necessär och en väska. Det vill säga inte alls mycket.

Knäppt

En detaljbild på gårdagens. Hade på mig min nya svarta skjorta med en stickad tröja från Monki över och halsband från Marc Jacobs.

Varmt

Har fyllt på vintergarderoben med gosiga vantar och mössor inför vintern. Har redan börjat använda mössa (och vantar såklart..). Köpte den vita förra året, likaså vantarna som hörde till men eftersom vitt inte är det mest praktiska så fick det bli ett par nya vantar i exakt samma modell. Den gråa mössan köpte jag senast jag var inne i stan, ser lite rolig ut när den inte sitter på huvudet men den är något tjockare om öronen eftersom den är dubbelvikt. Mysigaste tofsen som sticker upp på huvudet också, ser lite ut som en svamp i den.

Versace for H&M

Nu ligger Versaces kollektion för H&M uppe på hemsidan. Ställde varken alarmet imorse eller hoppas på att få tag på något plagg, råkade vakna tidigt ändå. Skulle möjligtvis kunna tänka mig de här klackarna, men kunde faktiskt inte hitta något annat utav alla plagg som jag skulle sätta på mig. Ingen kollektion för mig helt enkelt, hoppas ni andra lyckas få tag på det ni planerat att köpa. HÄR hittar ni alla plagg som är till försäljning på webshopen & släpps 10.00.

Blurry

Hade på mig den här tröjan igår och det såg ut ungefär så här. Svarta jeans och Vagabond klackarna till. På tal om klackar har jag hittat mina drömskor (budget-drömskor kanske bör tilläggas). Borde egentligen köpa ett par låga boots istället, men tror inte att jag kommer att kunna hålla mig. De är SÅ fina (lovar att visa er så fort jag klickat hem dem). Ett par vardagsklackar om jag inte nämnde det. Är svag för skor, brukar ha svårt att fastna för några men ibland händer det.

Regn

Vaknade upp och såg att det var dyngsurt ute. Har inte regnat här på hur länge som helst så man har blivit inställd på att det alltid är uppehåll. Hunter stövlarna fick åka på, var länge sen de kom till användning så får passa på nu innan det blir minusgrader. När jag köpte mina sa tjejen i kassan att naturgummi kan spricka när det är för kallt ute, låter ganska rimligt men det finns ju speciella Hunter strumpor att ha i gummistöveln på vintern så stämmer det? Spelar mig ingen större roll egentligen, fryser alltid om fötterna så det är nog snart dags att plocka fram Uggsen.

Wanties

Knåpade ihop ett litet önskekollage. Finns så mycket fint man vill ha nu, blir alltid så på hösten för mig. Högst upp står armbandet till höger. Gillar verkligen evil eye-armbandet med, men såg att det var silverpläterat och jag är ute efter ett som är helt i silver. Det var lite synd, men skulle inte ha något emot det ändå. En sjal från Alexander McQueen skulle inte heller sitta fel eller tröjan, väskan och skorna. Mums!

Silver

Även den här tröjan fick följa med hem från stan, blev ett spontanköp (det blev visserligen resten med förutom ett) men tyckte att den var så härlig och inte ett dugg lik något annat plagg jag har. Bilderna ger den inte riktigt rättvisa när den hänger så där på galgen, ska visa den på så småningom.


Knallblått

Så här ser jag ut idag. Köpte den blåa tröjan på stan igår, gillar kornblått väldigt mycket. Har dessutom ont om knalliga färger i garderoben så tyckte att det var dags att den piggades upp litegrann. På benen sitter de gråa jeansen och på fötterna mina vanliga klackar från Scorett.


Zara

Har spanat in den här tröjan flera gånger på hemsidan. Himla synd att den inte fanns i Stockholm när jag var där, för även om det är bekvämt och smidigt att kunna klicka hem plaggen direkt i brevlådan föredrar jag att prova dem först. Är så svårt att veta hur modellen sitter. Är även lite rädd att den här tröjan skulle se ut som en herrmodell. Hur som, fin tycker jag att den är ändå.

Stan

Åkte en sväng till stan med mamsen och blev kvar i några timmar. Fick med mig både välbehövliga saker, som underställ, mössa och vantar inför Alperna, och några fina plagg. Blev två tröjor och en skjorta, är riktigt nöjd. Tänkte även köpa ett nagellack från Essie som jag pratade om, men kunde inte välja färg. Velade mellan ett rött och blyertsgrått men fastnade för en blå färg på den där nagelmallen, som inte fanns i butiken. Ska kolla om jag kan hitta det någon annan stans istället.

Pearl

Har målat naglarna 3 gånger i olika färger den här veckan, inte likt mig. Hade det silvriga tidigare, men bytte till det här pärlemorfärgade igår kväll. Passar till precis allt och skimrar lite lätt i olika ljus. Blir att använda det här istället för genomskinligt, är inte så mycket för det. (Har målat ett lager på bilden)

Belt

Känns som att samma kläder åker på dag ut och dag in, kan bero på att jag helt och hållet tröttnat på mönstrat och därmed använder enfärgat de flesta dagarna. Likaså idag, men plockade fram ett skärp som jag gillar väldigt mycket. Har inte använt skärp på väldigt länge nu, men tycker helt klart att det kan piffa upp en annars ganska tråkig outfit. Har på mig en grå kavaj från H&M och ett linne som tidigare var en t-shirt, minns inte vart det kommer ifrån. Skärpet kommer från Monki.

Sharon

God morgon! Vaknade för inte alls länge sedan och fortsatte läsa nya Elle som kom igår, kunde inte låta bli att öppna numret på direkten. Älskar omslaget! Skar även upp en sharon, min favoritfrukt. Perfekt sätt att starta dagen på. Är dock lite stressad, sov 12 timmar och om en halvtimme kommer gäster. Måste helt enkelt hoppa ur morgonrocken och sätta lite fart.

Chinti and parker

Så så så fin!

Ränder

Äntligen helg! Har blivit förkyld och tappat nästan all ork i kroppen, så dagen har varit lite plågsam. Inte så dumt med ledighet med andra ord, blir att ta det lugnt och förhoppningsvis hinna bli frisk till nästa vecka. Slängde på mig en stor randig tröja, hade noll inspiration imorse. Fick bli två halsband för att det skulle se aningen roligare ut.

Moi

Kom på sent igår kväll att jag inte har sovmorgon idag, blivit lite van vid det. Det hinner med andra ord inte att bli ljust innan jag åker till skolan, så det får bli ett jag-inlägg för ovanlighetens skull. Har blivit ont om bilder på mig själv här på bloggen, dels för att jag inte jättegärna står framför kameran men även för att ingen haft tid att knäppa en outfit (är hemskt dålig på att göra det själv). Men eftersom jag sällan skriver om mig själv, mer än min garderob och kläder så bjussar jag på en halvsuddig bild från i tisdags tills vi hörs igen i eftermiddag.

Silver & beige

Passade på att köpa två nagellack när jag köpte linnet. Bikbok säljer ett för 25 kronor och två för 39, kan ju knappast bli bättre. Nämnde tidigare att jag inte hade många kvar, har oftast köpt någon knallig färg som är rolig i ungefär en vecka. Nu blev det ett i silver och ett i beige, färger som passar allt. Sedan så har jag ju det vinröda, tror inte det behövs något mer för min del. Tänkte dock prova på Essies nagellack som ska vara väldigt bra, kan ju vara värt att lägga ner någon hundralapp om det är en färg som används flitigt. De här kommer annars från Depend.

Hösten

Kom att tänka på att jag använder mitt Thomas Sabo armband näst intill varje dag, men aldrig berlockerna. Tycker att det är fint med bara en berlock så satte fast lövet, tänkte att det passar till hösten. Fick det av min kompis Bella för ett eller två år sedan i julklapp. En perfekt present man aldrig tröttnar på. Funderar på att köpa min månadssten och hänga på, har dock inget som passar till grönt.. Håller mig nog till silver, gillar det allra bäst.


Uppifrån & ner


Har haft en så bra dag. Började med sovmorgon, cyklade till skolan & det var inte alls lika kallt ute som jag trodde, ett prov blev uppskjutet vilket för min del kändes väldigt skönt, lektionerna i skolan gick snabbt, fick sluta tidigare och det är fortfarande ljust ute. Hinner med andra ord gå en lång promenad, vilket jag inte haft tid för tidigare i veckan. Dessutom blir det förmodligen bio med bästa vän på fredag, älskar det verkligen. Var länge sedan.


Insåg att det är på tok för kallt att använda min kappa längre. Har ingen bra höstjacka som håller värmen, men idag frös jag inte i min blåa duffel, som är nödlösningen för tillfället. Brukar ofta gå snabbt till vinterjackan behövs så har inte lagt ner så mycket energi på att leta efter en ny. Underbart skönt att kunna gå utanför dörren utan att vilja springa in det första man gör.


På fötterna satt mina slitna boots. De enda platta skorna jag har som är lite rejälare än converse och loafers (om man bortser från ett par Björn Borg som aldrig används). Tror jag kan ha hittat de perfekta bootsen att byta om med, ska kika i stan när jag åker in. Är ute efter ett par mindre grova, alltid bra att ha. Har insett hur härligt det kan vara att gå i låga skor istället för klackar, även om jag föredrar det för det mesta.

Luxury

Det nya linnet kommer från Bikboks Never denim luxury edt. Har kollat på det flera gånger, men aldrig slagit till. Nu fanns bara en storlek kvar så jag kände mig tvungen, brukar sluta med att det är slutsålt annars och man ångrar att man aldrig köpte det när man hade chansen. Så jag är nöjd!

Svart knapp

Var på halloweenfest i fredags och hade då bland annat mina svarta skinnshorts. Har alltid ogillat knappen då den varit bronzefärgad. Lånade Agnes svarta nagellack i hopp om att det skulle fungera att måla över den och det gjorde det! Täckte förvånansvärt bra och jag tycker att det blev mycket bättre. Letade lite i arkivet efter en bild på hur det såg ut förut, men kunde inte hitta någon. Har tidigare dolt knappen med någon större tröja över, så det kanske inte var så konstigt.

Kamel

Igår hade jag på mig en ny kamelfärgad tröja, bilderna blev inte så tydliga men ni ser i alla fall färgen. Vinröda naglar och silvriga accessoarer till det. Ska lägga upp en bättre bild på tröjan, den är hur enkel som helst men redan en favorit. Var i stan igår och skulle köpa slalomskidor, hittade inga bra men det blev däremot ett linne och två fina nagellack. Lägger upp det imorgon bitti, hinner bli mörkt innan jag är hemma från skolan igen.


Fler kjolar

Fick några fler kjolar av farmor, även den här gången var det två som föll mig i smaken. Är lite tveksam på den vänstra, men vet exakt hur jag vill ha den så om det blir som jag tänkt mig kan det bli riktigt bra. Den satt redan perfekt i midjan, så det blir inte så mycket jobb med den heller. Den högra gillar jag verkligen mönstret på, men den var däremot på tok för stor åt alla håll och kanter. Men det ska nog inte vara omöjligt att fixa till den med.

Sneak peek

En liten tjuvtitt på mitt nya halsband som jag egentligen tänkte inviga om några veckor då jag och en kompis planerat en rolig grej, men kan inte hålla mig. Pärlor är så långt ifrån jag som man kan komma, men det här var verkligen ett undantag. Kändes helt rätt direkt när jag såg det. Funderade på det ett tag men kunde inte låta bli. Blir oftast så med halsband, men å andra sidan är jag för det mesta duktig på att använda dem. Tänker mig det här halsbandet till en slapp vit t-shirt och något enkelt för att tona ner det litegrann. Måste visa er hur det ser ut på, det är så fint.

Trend

Ni har väl inte missat att H&M har tagit in en del plagg från trendavdelningen på webshopen? Superbra tycker jag, dock var det inga kläder utav de jag fastnade för i Stockholm. Såg alltihop nedan och har för mig om att jag provade den röda t-shirten. Fanns en stickad tröja som var himla fin, hade slagit till på den om den funnits nu när man hade chansen till 25% rabatt på valfritt plagg på hemsidan men det är inte hela världen. Hoppas att de kommer ta in mer och mer från trend så det blir enklare att få tag på kläderna för oss som bor i mindre städer.

Tusen kvitton

Känns inte som man gör något vettigt på söndagar. Har dock hunnit med en promenad, alltid något. Tänkte ta tag i min hög av kvitton som bara växer och växer, får lite ångest över hur den helt plötsligt blivit så stor.. Såg att det låg några stycken från Parisresan, det vill säga ungefär 4 månader sen. Kanske inte så konstigt att den har växt. Hur som, nu tänkte jag få lite gjort här hemma.

Nailpolish

Så här ser nagellacket ut på. Färgen stämmer bra överens med flaskans innehåll, något jag tycker är ganska ovanligt. Målade endast ett lager och det gav ett täckande resultat. Målade ytterligare ett lager på vänsterhanden för att se hur pass mycket mörkare det blev. Drar sig mer mot det vin- och oxblodsröda hållet. Blir att måla resten av naglarna en gång till med, brukar hålla bäst då.

Lapel coat

Hittade nyss den här fina jackan. Precis vad jag är ute efter, lagom tjock, lagom lång och snygga snitt. Det enda jag inte gillar är färgen, tycker visserligen att den är fin men skulle vilja ha en i svart. Den verkar tyvärr bara finnas i peach, men ska leta runt lite. Har annars för mig om att jag sett en snarlik, dock oversize. Gillar att den här är mer åt det feminina hållet.

Twist

Lyckades inte fånga någon bra helbild på tröjan, men här ser ni den hyffsat bra. Tänkte inviga den nu i veckan så ska försöka knäppa en outfit innan det hinner bli mörkt ute. Tröjan kommer från Topshop, tycker att de har mycket snyggt men för det mesta plagg som inte är värt priserna för det material man betalar för. Har blivit mer och mer nogrann med att just kolla upp och köpa bra material på kläder. Modellen på den här tröjan är min favorit, bara att slänga på sig och möjligtvis lägga till någon accessoar så är man klar. Så det blev ett köp. Tröjan kostar 449.

Klädstången

Två nya tröjor har fått flytta in på klädstången, en beigebrun och en svartvit. Hittade båda två i Stockholm och gillar dem riktigt mycket. Båda två känns väldigt basic, men den svartvita något roligare. Lägger upp bättre bilder på den snart, så ni får se den lite bättre.

Mops

Hur sugen blir man inte på att skaffa sig en liten knubbig mops när man ser det här charmtrollet? Valpen är Emmas och heter Stella. Har länge velat ha just en mops, framför allt när jag var yngre. Hade till och med tänkt ut namn, Svea eller Tjorven. Haha. Har tyvärr inte tid för en hund just nu, men när jag ser dessa gulliga bilder på Stella vill jag ha en ännu mer.

Black dress

Ny klänning från H&M trend. Är lite osäker på om den får stanna eller inte. Är i stort behov av en svart oversize klänning som funkar både till vardags och till fest. Den här känns något för bred och lite för tjock i materialet, skulle egentligen vilja ha en tunnare som "flyter" längs med kroppen men ändå inte sitter tight. Förstår ni hur jag menar? Har inte hittat någon sådan ännu (den ska helst vara heltäckande också) så slog till på den här.

Elsas värld

Såg ni Elsas värld igår? Hade väldigt höga förväntningar på programmet, eftersom bökerna är de bästa jag läst. Tyckte att första avsnittet var helt okej, känns som att Elsa är en svår roll att spela. Tror att man måste ge programmet lite tid. Enligt mig får det godkänt än så länge.

Céline

Det märks tydligt var Gina tricot fått sin inspiration från till sin senaste kuvertväska. Céline har tidigare visat sina blockfärgade clutches i flera olika färger och nu har Gina näst intill kopierat rakt av. Tycker att de lyckats göra en snygg modell för att vara kopia, dock känns den här svartvita lite för lik. Gillar inte när budgetkedjor kör på exakt samma koncept som de stora märkena, blir alltid bäst om de hämtar lagom inspiration. Modellen är samma som min silvriga, valde en helfärgad då den känns enklare att matcha. Finns i många fler snygga färger HÄR och kostar 99 kronor, ett bra alternativ om man vill spara några hundralappar.

Whitney

Provade den här fina tröjan från Whitney Ports kollektion för Bikbok. Stora delar av kollektionen fanns kvar och jag fastnade verkligen för den här. Lite för stor (fanns bara kvar i M), men tyckte inte att den var värd 800 kronor. Hade hellre lagt de pengarna på något annat, så jag struntade i att leta efter en mindre storlek. Men visst är den fin?

CHERRY

Har letat efter ett par jeans i flera veckor. Tycker att det är svårt att hitta en bekväm modell med både stretch och hög midja. Jag äger i princip bara jeans från Cheap monday, då det är de som sitter bäst på mig. I Linköping är det näst intill omöjligt att hitta ett par, så varje gång jag åker till Stockholm kollar jag efter snygga jeans på Weekday. Använder mina svarta jeans till 90% och har tröttnat litegrann på blåa. Tänkte att ett par gråa kunde passa bra, eftersom de är något mellanting och funkar till allt precis som ett par svarta.

Det lilla nagellacket i färgen Cherry kommer från H&M. Mina nagellack har börjat torka ut, så det är dags för påfyllning. Det här fick bli först ut och kostade bara en tia!


Butterick's

Sprang in en snabbis på Butterick's igår och köpte tillbehör till min halloweenklädsel på fredag. Det var verkligen passande att vi skulle till Stockholm nu precis innan, butiken har ju verkligen allt! Har bara varit där inne en gång tidigare, men aldrig på nedervåningen. För min del blev det ett litet kit med svans, öron och en fluga. Kommer definitivt gå dit fler gånger om jag ska på maskerad eller liknande.

Sthlm

Dagen igår var så mysig och härlig. Vi tog ett tidigt tåg från Linköping och kom fram till Stockholm ungefär en halvtimme innnan butikerna öppnade. Sedan blev det shopping 10 timmar i sträck innan vi åt kvällsmat på Pizza hut och tog tåget hem igen. Hittade faktiskt inte så mycket, men det blev ett par jeans, två tröjor, en klänning och ett halsband iallafall. Är SÅ nöjd med dagen ändå, att bara vara där gör humöret på topp. Vi har redan planerat in nästa tripp till Stockholm.



Huvudstaden

Idag springer jag och Hanna runt på gatorna i Stockholm. Förhoppningsvis sitter vi på tåget just nu med massor shopping som väntar. Vi hörs imorgon!