Linda + Andrea


Så här ser jag ut ikväll/ natt! Det komiska var att Camilla, min systers kompis, hade tänkt ha på sig exakt samma klänning OCH halsband. Haha, så vi kommer se i princip lika dana ut förutom att hon hade hittat ett förjäkla snyggt mörklila läppstift. Mmmm!

klänning Weekday
halsband H&M
skor Scorett


jag & Andrea ♥ (hennes klänning är från H&M)

Dress


Det här är min nyårsklänning. Lite improvisation fick bli lösningen i år. Accessoarer och liknande ska självklart läggas till och så måste skor väljas ut. Från början hade jag tänkt  ha en färgstark klänning, kanske inte så mycket jag men just för att bryta av mot det annars alltid svarta. Jämfört med förra året blev det den stora svarta istället för lilla, haha. :)

House of Harlow?

Charlotte tipsade mig om det här halsbandet från Scorett när jag hade lagt upp det HÄR. Nästan identiskt. Förutom silvret, men jag är mer en silver-tjej än en guld-tjej så för mig är det här både snyggare och mer prisvärt. 229 kronor (tyckte dock att det stod 299 kronor när jag kollade i affären, men kan ha sett fel) Provade det aldrig på, men nu får det räcka med halsband för min del. Åtminstone för det här året, hehe. Tips till er andra!

Spring


Årets sista köp blev ett par söta trosor. Nu ska jag kolla igenom H&M-katalogen lite snabbt innan Hanna & Andrea kommer hit och vi börjar fixa inför kvällen. Vill ha den beige t-shirten, som jag visat tidigare. Annars de snygga träklackarna och så finns det säkert minst ett plagg till..

J'aime

Hjälp

Nu är det så att jag ska köpa en systemkamera, eller rättare sagt jag fick ju det i julklapp men får välja en själv, och jag har bestämt mig för att det antingen blir en Nikon d5000 eller d3100. Kan verkligen inte bestämma vilken, så jag tänkte att ni kanske har något att rekommendera/ inte rekommendera om någon eller båda utav dem?

Topshop ss11


Vi gillar Topshop och vi gillar vårkollektionen ännu mer! Kornblått läder och vitt på vitt är två trender jag gillar starkt.

In & Out


Nu åker jag in till stan (igen). Fjärde gången den här veckan.. Inte bra, men idag är det ansiktsbehandling som står på schemat och pyttelite shopping.
cardigan & halsduk Monki
t-shirt Sisters
halsband Marc Jacobs
jeans Cheap monday
jacka Bikbok
skor & väska Scorett

Love



Det här är mitt allra bästa, snyggaste, finaste, & mest värda köp. Tyvärr dåliga bilder, ska ta en bättre bild nu ute i dagsljus. Jag är kär i den. Känns även skönt att ha hittat en väska utan att behöva leta som en tok överallt. Den fanns i princip mitt framför näsan på mig och nu i mitt hem. Love!

STHLM




Dagen i Stockholm var precis lika bra som alla andra gånger, om inte bättre. Det bästa som finns är ju att få vara med sina bästa vänner och samtidigt gå på stan och shoppa! Vi har infört en ny tradition som gäller åtminstone under gymnasiet, en eller två gånger om året ska vi åka upp till huvudstaden och precis som i förrgår, shoppa!

Tee


Den här bas t-shirten hittade jag idag inne i Lkpg, så det fick bli ett köp. Fin färg och tunn i materialet. Köpt på Sisters. Något annat jag köpte igår (i Sthlm) var en svart långärmad t-shirt och svarta och mörkgråa strumpbyxor, men det såg allt för tråkigt ut på bild så det skippar vi!

Necklaces


Blev en snabb-sväng till stan idag och jag köpte det silvriga halsbandet till vänster och en topp + födelsedagspresent. Har även hämtat det högra halsbandet som mammas kompis i stan köpte åt mig för några veckor sedan. Äntligen känner jag att jag har några snygga halsband att variera mellan! :)

Transparent


De här reafynden gjordes på Monki. Linnet är transparent och blir snyggt till våren/ sommaren. Den gråa tröjan har transparenta detaljer under axlarna och funkar när som!

Bay print


Letade efter den här t-shirten från Acne igår utan resultat. Jag behöööver den!
Visar mina köp och bilder från Stockholm under dagen!

Fake fur


Igår provade jag en liknande fuskpäls inne på Bikbok, funderar på om den är värd ett köp. 300 kronor på rea är ju inte så farligt jämfört med den här från Topshop för 1000 pix. Vill ha en pälsjacka, men vet dock inte hur mycket den skulle användas..

Vogue Japan


Nu är jag och tjejerna i Stockholm! Har gjort två till tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen och så tänkte jag blogga från mobilen en snabbis när vi lunchar. Jag älskar Stockholm. Staden, människorna, rörelsen och stressen. På något sätt är det bara underbart att vara här!

SALE


Marchesa, Alexander MqQueen, Versus, Antonio Berardi, Gucci eller Emilio Pucci? Välj och vraka på rean HÄR.

Jacket


Hittade jackan i stan! :) Och på rea! Så nu är den min, för 350 kronor. Vilket kap! Tror att jag kanske inviger den imorgon, om det inte är -15 grader. Visar en bild isåfall!

Mellandagsrea


monki, cubus, cheap monday
Nu åker jag in till stan för att kolla mellandagsrean. Hoppas att det finns en del fint, bla den där jackan från Bikbok. Men inte allt för mycket, imorgon ska ju jag och mina vänner åka upp till Sthlm!

24:e



Nu är jag hemma igen! Konstigt nog tröttnar jag aldrig på Kalle Anka, allra bäst tycker jag nog musses campingsemester är. Haha! :) Paketen är också lika roliga att få från år till år, men det bästa är ändå julstämningen och att bara få vara med sina fina släktingar. I julklapp fick jag bla en systemkamera, pengar, träningskläder, presentkort på anisktsbehandling och massage. Även om julklapparna inte är så viktiga är jag jätteglad!

Julafton


GOD JUL! Igår satt jag tillsammans med familjen bänkad framför uppesittarkvällen. Vann för ovanlighetens skull två sverigelotter, haha. :) Alltid något! Idag efter lunch åker vi ut till farmor, där kusinerna redan är. Sedan blir det Kalle Anka, tomten kommer med paket och så julbord. Precis som julafton alltid ser ut. Mysigt!

Marc jacobs


Tjuvstartade paketöppningen redan idag! Jag och syster gjorde nämnligen en liten beställning av Amanda som är au pair i Paris, men hemma över jul. Varsitt halsband från Marc Jacobs som nog är det snyggaste halsbandet jag har. Så fint. Eftersom både jag och syster ville ha varsitt tänkte vi att det fick bli ett litet syskonhalsband som vi ger varandra i julklapp. Så tack både Maddi och Amanda! :)

To do


Hjälp! Redan julafton imorgon. Idag blir en sån där tråkig dag full av städning. Men först ska jag kolla klart på Rebecca & Fiona och gå en liten promenix. Måste även hitta någon "juloutfit" till imorgon, vad det nu kan bli för något. Allt jag har på mig kommer från Monki + skor från Scorett.

Päls


pälsväst bikbok
tröja ginatricot
jeans monki
skor din sko

Fastnade inte riktigt på bild, men hann åtminstone knäppa av några stycken precis innan det blev mörkt. Ikväll blir det middag hos mormor och därefter åker jag till Andrea och Hanna! :)

Saknade mina breda inlägg så har ändrat litegrann, dock har bloggen blivit för bred och headern har försvunnit.. Ska försöka fixa till det!