Genomskinligt

Nagellack tycker jag är en typiskt tråkig sak att lägga pengar på. Kanske för att jag inte brukar måla naglarna speciellt ofta, utan istället använder det till ringar som inte är i silver för att slippa bli grön om fingrarna. Nu kan jag iallafall börja använda den turkosa ringen som är senaste tillskottet!

Sneak peek

Grå kavaj

Köpte en silvergrå kavaj igår på stan, en likadan modell som min svarta. I Oslo var den slutsåld i min storlek, men inte i Lkpg. :) 
Jobbar nämnligen på att skaffa den perfekta basgarderoben till våren!



H&M divided 199:-

Färgskala

Kan inte låta bli att visa er framstegen som sker i rummet. Tycker att det är så roligt när man ser att det verkligen händer något. Jag försöker organisera litegrann efter färgskala & mönster och än så länge känns det bra. Är lite orolig att allt inte kommer få plats, får lista ut en nödlösning!


Kaktus

Fick en liten kaktus av mormor igår, hon är så söt! Min första levande växt, undra hur länge den kommer att hålla sig vid liv.. 


Loose-fit

Här är de två sista köpen som gjordes i Oslo. Jag var i behov av en nudefärgad t-shirt och den här hittade jag för 29 kronor på rea (istället för 149)! Hade ingen aning om att man kunde fynda så pass! Haha.
Byxorna är precis ett sådant par jag letat efter som en tok. Kärlek till gubbyxor. ♥

Monica

Stjärnmönstrat är ju faktiskt himla fint om man tänker efter. Hittade den här på Bikboks hemsida!

T-shirtar

Här är 4 t-shirtar jag köpte i Oslo. Visar ytterligare två plagg när som helst, efter det är det bara en klänning som jag inte visat. Den gör sig verkligen inte på bild, så jag lägger upp den senare istället. Den funkar lika bra att vika upp och använda som topp så det dröjer nog inte jättelänge! :)


Weekday

Weekday
Weekday

Monki

Je voudrais

Bikbok ♥ Whitney Port



Läste tidigare imorse om att Whitney Port kommer att göra en kollektion för Bikbok, som kommer ut i Oktober. Jag hoppas och tror att det kommer att bli ett lyckat samarbete. Har tidigare följt Whitney i både The Hills och The City och tycker hon verkar grym. Hoppas bara det faller oss svenskar i smaken!

Crystal

På stan i lördags hittade jag den här t-shirten- ett utav de 8 plaggen- som jag spanat in i en gång Stockholm tidigare. Supernöjd med köpet, älskar trycket! Påminner en gnutta om Acnes Zone crystal tank. Kommer från Weekday. 

Rosenserien

Måste tipsa om det här läppceratet från Rosenserien. Det är för bra för att inte uppmärksammas litegrann. :) Lika återfuktande som ett läppsyl, men med en svag rosa färg som bara fyller i läpparna så de får en naturlig och fin nyans. Solklar favorit här hemma!

Craving

Den här väskan är verkligen ett måste för min del i vår. Älskar det Celiné:iga och hela uppbygnaden av "påsen".
Någon som vet när den landar i butik?


-


Fåris

Så fin jackan Victoria har är. Hade inte haft något emot att äga en likadan, nu verkar den däremot slut på webshopen! Får degla lite över den på bild istället, haha!

Skinnjackan vill fram

Vad jag längtar till man kan börja använda skinnjacka igen. Det måste nog vara det bästa plagget som finns, både praktiskt, snyggt och smidigt (ja, inte tjockt och i vägen som vinterjackor iallafall). Letar efter en lite annorlundare modell, en jag såg tidigt i höstas. Så typiskt att man aldrig köper plagget och ångrar sig efteråt. Aja, jag har iallafall min lover från MQ! :) 

Orange

Vad jag önskar att jag ägde någon utav dessa..



carolinesmodeaidabajgoric

Holmenkollen

Idag har vi åkt upp till Holmenkollen. Det ligger inte alls långt ifrån Maddis och Matildas lägenhet, så vi tänkte att det kunde vara roligt. Allt är stängt i Norge på söndagar, så någon shopping kunde det inte bli idag. Haha.


Jättefin utsikt

Jag och mamsen, lika slitna båda två

Backhoppning

Påbörjad ismammut

Dagens wish

Present



På måndag fyller min syster år, men vi firar henne redan idag. I present kommer hon bland annat få den här clutchen av mig. Den levde helt klart upp till mina förväntningar. Det var dock mamsen som åkte in och köpte den åt mig pga sjuk-tiden, men en av dem kommer att bli min med. Måste se den bruna med!

Lite gott från Gina tricot

Just nu sitter jag i bilen på väg upp till Oslo för att hälsa på syster med familjen. På måndag åker vi vidare till Trysil för skidåkning, det ska bli så härligt! Jag älskar att åka skidor, hoppas bara inte att vädret blir för kallt men det ska nog ordna sig. Kommer att blogga en del där uppe!

Kikade in på Gina tricots hemsida och hittade lite fint! Kanske inte roligaste färgen till våren- men tidlöst! Inte alltid Gina har så pass snygga grejer, så det säger vi tummen upp för! Jag längtar så mycket till att åka till stan, känns som evigheter sedan sist! Maddi sa att Oslo hade bättre utbud än Stockholm och det låter ju verkligen inte fel. Imorgon är det vi som gör stan osäker!

Topshop

Det här puderrosa/ beige linnet från Topshop tror jag aldrig att jag visat er! Det är egentligen min systers, men hon tog aldrig med det till Oslo när hon och hennes bästis flyttade dit så jag anser det vara mitt. (hehe) Jag älskar dragkedjan som detalj och längtar till varmare grader så jag kan bära det utan övertröja, anledningen till att det inte använts än.



Bubble

Hittade nyss en ny favoritblogg. Den står Susie Bubble för, så otroligt inspirerande! Sådant gillar jag. Det är henne ni kan se i Monki Television med. Ni kanske redan kände till bloggen? :)


Susie-wang

Fashion against AIDS



pics & pics
Den 26e april släpps en ny kollektion av Fashion against AIDS hos H&M. Av det jag sett är det inte mycket som faller mig i smaken, men det ska bli roligt att se resultatet live. Gillar att H&M snappat upp plastpåse-trenden!

Sel de mer

Under tiden jag var sjuk fick jag hem lite smått och gott i brevlådan bestående utav det här. Gjorde dagarna lite lättare, blev otroligt glad! TACK!

kuddfodral H&M home, accessoarer Bikbok, sminkprodukter Loréal Paris

Livstecken

Kanske börjar bli dags att ge ett litet livstecken här på bloggen. Jag är fortfarande sjuk, lever som i en bubbla (vilket är hemskt) och är ständigt yr. Har aldrig varit så här sjuk någonsin. Hur som, jag är inte död, men lägger bloggen vid sidan av ett tag. Vi hörs när vi hörs, slänger in en peak på rummet så länge! Kram!
väggen har målats vit..
och några få plagg har hängts upp..

Feber

Hej! Jag sover 14 timmar, är vaken 3, sover igen och orkar knappt hålla ögonen öppna. Nu ska jag se till att bli av med 39-graders febern och struntar därför helt i bloggen då jag bara mår sämre av att sitta vid datorn. Vi hörs snart! ♥

Room


Nu görs det om för fullt i rummet. Det kanske inte framgår så bra på bilden, men pappa spacklar och målar för fullt. Hyllan har åkt ner och snart åker klädstången upp!

Converse


Det blev inte riktigt som jag tänkt mig imorse. Kavajen byttes ut till tjocktröja och skorna till bootsen då jag inbillade mig att de var varmare än conversen.. Mina är helt sönderslitna, men jag älskar dem ändå!

Conscious collection


Åh, i vår släpps H&M Conscious collection full av sockersöta plagg. Den innehåller precis vad jag vill ha, nudefärger och romantikinspirerat. Shortsen får flera plus i kanten och jag längtar verkligen till allt finns ute i butik!

Gina



Kavajen kommer från Gina tricot och inhandlades förra våren om jag inte minns helt fel. Jag har även plockat fram ett par gamla favoriter när det kommer till skor, som åker på imorgon!

Lanvin?


H&M har fått in ett par söta ballerinas i mockaimitation. De mullvadsfärgade ger mig svaga Lanvin-vibbar. Synd att man inte kan se dem framifrån på webshopen, men jag ska definitivt kolla närmare på dem i butik. 199 kronor kostar dem!

FW

Stockholm Fashion Week är i full gång och jag önskar verkligen att jag hade haft möjlighet att åka upp, men tyvärr har jag inte det pga av skolan. Sånt är livet, jag får nöja mig med att spana in de kommande kollektionerna hos alla modebloggar. De här bilderna är lånade av Collan.

FILIPPA K enkelt och klassiskt!
FILIPPA K

IDA SJÖSTEDT det här påminner mig mest om prinsessklänningarna man önskade sig när man var 5.. Inte min smak.

IDA SJÖSTEDT dock ser den blåa kreationen fantastisk ut!

RODEBJER jag gillar de olika nyanserna, men tycker inte att kollektionen var jätteWOW.

Same


Grått på grått