Shortsväder


FAA

Idag släpptes H&M FAA, fanns det något ni gillade ur kollektionen? Jag tyckte att förra årets hade mer att erbjuda, men mina tre favoriter från i år är den silvriga kuvertväskan, plastpåsen och så de här shortsen som jag såg nyss. Kommer inte bli någon beställning, men om jag skulle råka stöta på dem i butik skulle jag inte ha något emot dem!

Orange

Sista köpet är det här linnet från Topshop i finaste färgen. Älskar orange! Hade på mig det & de ljusa jeansen idag, men längtar tills man kan ha linnet till shorts istället. Det kunde man visserligen idag, men inne i skolan är det lika kallt som vanligt så det fick bli långbyxor!


Fruktigt från Zara

Mitt näst sista fynd från Stockholm är den här söta toppen/ blusen från Zara. Tycker att den påminner litegrann om Stella McCartneys fruktkollektion, som jag verkligen älskar!

H&M CC

Ett annat klädesplagg jag hittade i Stockholm var den supersöta klänningen ur H&M CC (i min storlek!!). Den var så mycket finare i verkligheten och lite kär blev jag allt.. Beställde den faktiskt när jag kom hem, men insåg att jag nog inte kommer få användning för den på ett bra tag och tog bort den ur beställningen..

Ögongodis

H&M-butikerna i Sthlm hade mycket fint att erbjuda, speciellt bland shortsen. Storlekarna var som vanligt utplockade, vilket var synd (såklart)! Hittade två par jag spanat in tidigare, bland annat lädershortsen. De minsta som fanns var två storlekar för stora och de var som sagt, lite för stora..

Natalia Vodianova



Natalia Vodianova in Elle France, April 2011 by Alex Cayley

Sister's..

..snygga kavaj, som hon lyckades haffa ur Conscious colleciton. Lite avundsjuk.



GLAD PÅSK!

Har ni också fått fina påskägg idag? Jag fick mitt igår, eller rättare sagt fick leta mig fram till det. Vi brukar fortfarande gömma dem, tycker att det är lika roligt nu som när man var liten. Haha! I mitt låg godis (såklart), två böcker och ett armband.


Very basic

Köpte en enkel, lite kortare t-shirt i Stockholm inne på H&M (trend-avdelningen). Aldrig fel att ladda upp med basplaggen i tid, även om det kan vara bland det tråkigaste som finns att lägga pengarna på. Hur som gillar jag den rostiga färgen och att den är ganska rejäl i materialet.  


Påskägg

När Maddi kom hit hade hon med sig ett litet påskägg till mig, hur gulligt som helst. :) Det visade sig innehålla den bästa mönster- och färgklicken till garderoben, perfekt!


Senaste solisarna

Var inne i stan med storasyster idag, som för övrigt är hemma igen över helgen- lycka! Har lovat mig själv att inte shoppa något fram till Paris, dvs sommarlovet, men ett par solglasögon kändes som ett undantag. Hittade de svarta jag köpte för inte så länge sen i sköldpaddsfärg, tycker att det passar mig bättre så det var det värt. Ska förresten visa resten av Stockholmsplaggen innan jag glömmer bort det!

Cheap monday

Ett utav mina måsten in för våren var ett par ljusblåa jeans, har inte ägt ett par på väldigt länge. Hittade som vanligt ett par från Cheap Monday (bästa jeansen!) inne på Weekday. Det är de jag har på mig i senaste "dagens".

Den lilla plastpåsen innehåller min födelsedagspresent från Andrea, tanken var att det skulle synas lite bättre. Men men, ni får se det på min födelsedag för nu ska det slås in. Haha!


Bildspel från Stockholm

Har fortfarande inte fått bort den animerade inställningen, så det får bli ett tecknat bildspel.
En kort sammanfattning av dagen.

Inne på H&M

Inne på H&M (vid H&M home på drottninggatan) står de här snygga klackarna prydligt på rad för er som är sugna!

Mullvad och mocka i ett

Mina nya favoritklackar från Topshop, som gjorde mig lite gladare, lite längre och ganska så mycket fattigare. Om ni är sugna- skicka efter istället! Det skiljer över 400 kronor. (650 / 1099) Men man kan ju aldrig vara säker på att de finns på båda ställen när man står där i affären.

Tycker att det är så himla svårt att hitta rätt "beige" nyans på skor, men jag föll pladask för de här. Dessutom älskar jag modellen och att klacken är lagom hög om man jämför med Topshops vanliga utbud. Färgen ville inte fastna på bild & varierar beroende på ljuset, men det dyker nog snart upp en bild hur de ser ut på!


Hasbeens

Nu har H&Ms samarbete med Swedish Hasbeens landat på webshopen. Jag hade ingen aning om datumet, men kände inte att det spelade så stor roll ändå. Min favorit av de tre träskorna är de här. Är lite småsugen på de vita, men borde låta bli. 399 kronor går de loss på (tillskillnad mot 1500, som de annars ligger runt)! Råkade beställa hem en annan grej däremot..


Sunny

ÅH. Vädret gör mig på så bra humör! Har solat i någon timme och tänkte gå ut en stund igen, det är ju för härligt. Har fått några extra fräknar på nosen och även lyckats bli lite röd.. Får bli en extra insmörjning, haha!

Topshop shoes

Inne på Topshop hittade jag ett par helt underbara klackar. Visar dem senare!

Gårdagens

Det var så himla varmt uppe i huvudstaden, hade varken behövt strumpbyxor eller jacka. Som ni ser hade jag på mig kjolen jag köpte härom dagen tillsammans med bästa baströjan. Smidigt att dra av och på i omklädningsrummen. Hade även klackarna till och jag måste väl erkänna att fötterna inte mådde sådär jättebra när vi kom hem, men det var det värt. Har aldrig haft så roligt uppe i Stockholm tidigare!


Älsklingsväska

Mitt första köp igår blev den här väskan. Minns ni hur mycket jag bloggat om den? Trodde den kom in i butik för länge sen, men ibland ska man väl ha lite tur. Tycker verkligen att den är perfekt. Älskar den! 

Bästa,

Dagen har varit så grymt bra! Vädret var på topp och likaså shoppingen. Har hittat en del fina grejer, som jag tänkte visa er. Men först blir det en låång sovmorgon, är helt slut i hela kroppen. Puss!


Carro & jag

Acne

Även Acne kör på mycket reptilmönstrat i vår. Tycker att det är galet snyggt och tror att det kommer att synas mer och mer. Här kan ni se hur Maria valt att bära upp en hel reptiloutfit från Acne. En tiopoängare!

På tåget

Nu sitter vi på tåget och är förhoppningsvis inte allt för åksjuka. Tänkte visa en sneak peek på dagens, bestående av bland annat den plisserade kjolen och en baströja. Väldigt enkelt. Ska försöka knäppa av en helbild uppe i huvudstaden, så den kommer imorgon bitti.
Har gjort ytterligare två tidsinställda inlägg som kommer att publiceras under dagen. :)

Underbart

Om ni undrar vart jag har hållit hus så blev jag utlåst tidigare (smart och glömmer nyckeln). Nu har jag äntligen kommit in igen och ska börja göra frukost/ matsäck, packa väskan, lägga fram kläder, kolla busstider och så vidare. Imorgon åker ju jag och Carro till Stockholm. Underbart!


Har inga bra bilder på oss två, men den här är från avslutningen i nian. Båda har vi på oss klänningar ur Garden collection!

Dion Lee

Vitt, vitt, vitt. Så snyggt. Precis som Collan har jag fastnat för det där med blont, nästan vitt hår.
Dock inget jag själv vill ha, men det ser så där fräscht ut utan att se sönderblekt ut. Inspiration.

Consc.

Väldigt mycket conscious collection just nu, men jag tänkte bara tipsa om två saker. Ett, storlekar ur kollektionen har fyllts på. Nu finns inte bara de största storlekarna utan även de minsta (men fortfarande samma plagg). Två, de vita kostymbyxorna är för snygga för att missa. Jag provade dem igår i stan och de satt helt perfekt, det enda problemet är ju att jag inte har någon användning för dem. Istället är jag sugen på de vänstra, som ser perfekta ut även de.

Reptil

Kanske den snyggaste t-shirten i garderoben. Blev kär direkt när jag såg den och kunde inte låta bli att slå till. Det är farligt det där med shopping, speciellt när man bestämt sig för att spara men ändå åker in till stan.. Just nu fastnar jag för allt i reptilmönster och en t-shirt kändes väldigt rätt! 



Från Monki

Sel de Mer

Kuddarna har fått en ny kompis. Ni har ju sett fodralet förut, men nu hittade jag även en kudde som passade. Gillar den!

Två nya

Åkte in till stan med mamsen för att luncha med henne och Anna, mammas kompis från Oslo. Blev självklart lite shopping också! Hittade hur mycket som helst, men köpte inte allt såklart. Något jag äntligen fått tag på är en vit t-shirt. Tycker att det är så svårt att hitta bra basplagg. Är modellen rätt är den för genomskinlig och är materialet bra är modellen fel. Det slutade med att jag köpte en i strl M från H&M. Lägger upp den andra tröjan snart!


My room

Hoppar det där med före & efter video, måste öva upp mina kunskaper först så jag visar rummet i form av bilder istället. Det har ju sin tjusning det med, haha. :) Det enda som ska ändras är klassfotot i ramen, har ingen aning om varför det fortfarande sitter där. Ska även byta ut en del "prylar" och försöka få bättre jämnvikt på klädstången, som ni ser väger de svarta plaggen mer än allt annat. I helhet är det iallafall klart & jag är nöjd. 




Sneaky

Försöker ladda upp ett videoklipp (på rummet) men det går inget vidare. Ni får en sneak peak på dagens istället för nu måste jag rusa iväg till skolan. Hörs senare! :)

Plisserat

Mötte Ida när jag gick av bussen igår så vi kollade runt lite i butikerna tillsammans, inte så dumt med sällskap! Det blev inget köp ur Conscious collection. Utbudet var inte alls bra här i Linköping, så vi stannade inte kvar där speciellt länge utan gick och fikade/ åt istället. Jag hittade faktiskt ett plagg som jag spanat in tidigare. Trodde redan att det var slutsålt, så jag blev glatt överraskad. Kjolar är inte riktigt min grej i vanliga fall, men den här gillar jag verkligen. Har mängder idéer om hur jag vill använda den!



Walking around in Missoni

Vad jag gillar med Missoni är de färgglada nyanserna och missmatchningen med alla mönster. Gjorde ett litet kollage med plagg från net-a-porter. Kjolen är en favorit, annars föredrar jag egentligen standartmönstret bäst.

Conscious collection- besvikelse

Ställde alarmet idag, för att vara inne på H&Ms hemsida klockan 8 då kollektionen skulle ha släppts (mailade H&M och frågade för ungefär 2 veckor sedan). Vaknade tidigare och tänkte att jag kunde gå in och kolla ändå och märker att alla plagg redan går att beställa. Jag tycker det verkar som att hela Conscious collection grejen är ganska flummig med alla försläpp och sedan att allt hamnar på webben innan den sagda tiden. Dåligt enligt mig. Det enda jag hade tänkt skicka efter var ett par shorts och kanske en klänning, men jag hoppar det helt. Shortsen var slut och de var egentligen det enda jag ville ha. Tänkte ta en tripp till stan i eftermiddag och kolla om det finns något kvar där istället eller om kollektionen ens släppts när allt har funnits att köpa i omgångar tidigare. Aja, det märks! Fick ni tag i favoritplagget? 

Black crochet

När jag var i stan förra fredagen hittade jag en virkad väst med fransar, som jag tror kommer från Conscious collection (den hade ingen sådan "lapp" dock). Det var sista exemplaret och när jag såg prislappen på 99 kronor tappade jag nästan hakan. Kände mig tvungen att köpa med den hem och visst kommer den bli söt till shorts framöver. Förhoppningsvis har benen fått lite färg då också, haha..


Acne Melrose

Kanske de perfekta pumpsen..

Sugar sweet

Har snöat in mig totalt på allt som är vitt, supersött, har spets, broderier och ja, ni hajar! Senaste plagget jag spanat in är det här linnet från Topshop. Skulle vara himla fint i sommar. Man kan ju alltid hoppas att det finns i Stockholm, för nu är det inte långt kvar!

Detaljer

Har väldigt bråttom, så bilden blev inte den bästa. Har på mig linnet i inlägget nedanför, en vanlig grå cardigan och ett halsband.
Väldigt enkelt med andra ord. Nu måste jag skynda mig till skolan, hej så länge!

White & old

Plockade fram ett gammalt linne då jag hängde upp de sista plaggen på klädstången. Gillar det väldigt mycket. Har för övrigt fixat och haft mig i rummet de senaste dagarna, nu ska bara två hängare och hyllan upp. Lovar att lägga upp bilder när det är klart, tänkte även göra en liten film. Före & efter ungefär. Nej, nu ska jag pyssla vidare!



Resultatet

Hade en guldfärgad kedja här hemma, så halsbandet blev klart på bara några sekunder.
Det blev inte så tokigt ändå!


67 sixtyseven

Provade den här skon i brunt och med dragkedja på sidan igår. Mina scorettklackar är ju favoriterna här hemma och det här är en lägre variant som kommer från Sixtyseven. Dock kändes de lite för lika, men inte om dragkedjan sitter där bak. Det är egentligen ett par nya vardagsklackar jag är ute efter, men jag börjar ge upp och de här var ju faktiskt väldigt fina.. 


Nouveau bikini

Hittade bikinin jag bloggade om tidigare och blev lite kär. Upptäckte att "tänderna" går att ta bort och nu har den
redan konkurrerat ut min svarta bikini jag fick hem för några dagar sedan. Tänderna tänkte jag göra ett halsband av,
tror inte det blir så dumt. Blev både bikini och halsband i ett, hur bra?


Solisar

Vem hade kunnat ana att jag skulle hitta ett par solglasögon efter allt letande.
Ett par svarta dessutom (kan vara de första någonsin, haha).
50 kronor gick de loss på hos H&M, för billigt för att låta bli!




When I first moved to New York

Dagens

Så här ser jag ut idag. Nu ska jag bege mig iväg till skolan och sedan direkt till stan, vi hörs senare. Kram!

Jacket

Har i princip hur många vårjackor som helst.. Åtminstone tillräckligt många för att inte hinna använda alla. En favorit från förra året är den här silvergråa från VILA. Har på mig den idag, så tänkte ladda upp en outfit snart! :)


Sofi Fahrman i Acne

Är totalt nerkärad i Sofis t-shirt från Acne. Kanske inte ser ut att vara något speciellt, men jag älskar den. 600 kronor går den på!

Strawberries

Nu åker jag iväg till skolan, har tidsinställt två inlägg och slutar redan vid klockan 2 så då hörs vi igen! :)
Har förövrigt ätit jordgubbar hela veckan. Det måste vara det bästa som finns!

Kataloger

Tänkte bläddra igenom två kataloger som kommit, bästa tidsfördrivet. Brukar dock inte hitta
så mycket hos just Ellos eller La redoute, men det kan ju alltid finnas något man fastnar för!
 

Boot buffer

Har skaffat en boot buffer till Hunter stövlarna och smörjt in dem.
Nu mår de prima och är redo för det regniga vädret!


Svart bikini

Igår kom min svarta bikini med posten. Det är helt klart den perfekta bikinin. Modellen är så himla bra för mig som föredrar bandeau,
då man kan ta bort banden om man vill. Dessutom funkar ju alltid en svart bikini. Nu vill jag bara hitta en färgglad i mönster också!



Prima ballerina

Hämtade ut H&M beställningen idag. Där i låg bland annat dessa ballerinaskor, som är till min syster (skulle gärna ta dem själv).
Dessutom kom bikinin! Tänkte visa den imorgon bitti då det blir bättre bilder. Kram!

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE MORMOR ♥

Blusen

Här är blusen från förra inlägget. Den är gammal och nästan lite för söt för min smak, var länge sedan den kom till användning. Kommer från Vero moda.

Dagens klädsel

Hej underbara väder! Äntligen kan man ta outfits utomhus igen, blir så mycket roligare då. Och finare bilder.
Idag gick det dock inget vidare, men två stycken knäppte jag av iallafall. Tänkte visa en bättre bild på blusen straxt.


A fashion sphere

Josefin får mig att vilja se ut som en michelingubbe. Älskar tröjan!


Fashion Sphere

Iola

Färgglatt och fint! Påminner om H&Ms lekfulla halsband med pärlor, som jag ångrar att jag aldrig köpte.
Det här hittar du hos Monki för en och en halv hundralapp.

Spagettiband

De smala spagettibanden har kommit tillbaka, bland annat syns Columbine i sin klänning från Zara. Det roliga är att jag aldrig riktigt fastnat för trenden, men kom på mig själv med att äga en gulbeige klänning (som jag gillar) med supersmala band. Den kommer från H&M och är något år gammal. Minns att den användes flitigt i Spanien och kommer förmodligen att göra det även nu i sommar.



Sunny day

Godmorgon! Sov hos Hanna inatt & ska nu ut och fota henne och pollen. Har inga bilder att bjuda på, men slänger in två gamla från en promenad med syster för några år sedan. Skulle inte ha något emot vädret på bilderna & för övrigt saknar jag henne så otroligt mycket. ♥


Monki bag

Är på jakt efter en ny väska att ha till skolan. Använder min gamla Sveapåse som är halvrutten, men den är så smidig att ha skolböckerna i.
Med andra ord är det en liknande modell jag är ute efter. Såg att Monki fått in en snyggare variant,
som skulle passa perfekt om den är tillräckligt stor. 250 kronor kostar den, inte allt för mycket heller!

Det går framåt

SNART så ska ni få se hur hela rummet ser ut, det är bara några få saker som fattas och ska fixas till!

Sneaky

Idag är det inget vidare roligt väder här. Varken sol, regn, snö eller vind. Det är bara helt dött.
Så jag hoppar i gosekoftan och hoppas på bättre väder imorgon!

Lanvin dream

Drömmer just nu om dessa läderballerinor från Lanvin.
 
net-a-porter

KATE

Hej på er! Åkte in till stan igår för att se på bio- Black Swan. Därefter åkte jag & Bella hem till hennes mamma och sov där över natten.
Har varit utan dator hela tiden, anledningen till noll bloggning. Nu är jag hemma igen, trött & sliten men vi hörs som vanligt imorgon bitti. Puss!


KATE MOSS