Crystal bullets love

Tyckte att jag saknade ett enkelt lite längre halsband i samlingen, har bara blivit maffiga kortare på sistone. Såg att My hade hittat ett snyggt och lade det på minnet. Halsbandet jag menar är det silvriga nedanför. Har ett halvlikt från Weekday sedan tidigare, det till vänster. Gillar båda riktigt mycket!



Det silvriga halsbandet kommer från Bikbok.

Vinö

Nu åker jag ner till stugan med familjen, stannar tills imorgon. Ska bli fint väder, länge sedan det var sommarväder nu så det blir härligt! Har tidsinställt ett inlägg klockan 12 (ett utav köpen från igår). Vi hörs imorgon bitti! 


Pickpack

Kom precis hem från stan, ni anar inte hur glad jag är! Köpte två superfina saker som jag ska visa sen. Just nu håller jag på att packa, på tisdag åker jag ner till Göteborg för att hälsa på min bästa vän Julia! Ska bli så kul, stannar hela veckan så vi kommer hinna hitta på en massa roliga saker! För en gångs skull går packningen bra, tror att jag fått med det mesta. Ska fortsätta nu!


Tan clutch

Den bruna saken som gömde sig i inlägget var den här clutchen! Älskar den. Såg den lite snabbt i vinrött också, snygg den med! Kanske får bli en i den färgen framöver. Man kan väl inte ha för många clutchar? Den är ju trots allt tidlös och alldeles lagom i storleken.

Högt över molnen

Minns ni t-shirten från det här kollaget? :) Ringde till Monki i Linköping, Norrköping och Karlstad för att få tag på den för kanske två veckor sedan men den hade inte kommit in då. Blev överlycklig för stunden när den blev min, precis så fin som jag hoppades att den skulle vara om inte finare. Den perfekta t-shirten enligt mig.


Peek

Igår blev det jobb för min del, hade egentligen tänkt följa med mamma & Maddi till stan men det fick bli ändrade planer. När de kom hem hade de med sig två fina fina saker som jag väntat på skulle komma ut i butik. Här är en liten peek på den ena!

Style yourself

Något som står på min önskelista och inte är ett klädesplagg är boken Style yourself av Jane Aldridge, tjejen bakom Seaofshoes. Bloggen är verkligen inspirerande så jag är riktigt nyfiken på boken! Extra roligt eftersom Sania är med i den.

Ny header

Blev tvungen att fixa ihop en ny header lite snabbt, den förra såg helt suddig ut.. Hoppas inte den gjort det för er hela tiden! Ska ta mig tid någon dag och göra om helt och hållet, tycker den blev lite mörk nu men bättre än inget. Så här ser bilden ut från början, det är min vän Carro som har tagit den!

Vilken hårfärg?

Jag är sugen på att bli brunhårig. Eller rättare sagt mörkblond, återgå till min riktiga hårfärg (som snarare är råttfärgad men åt hållet iallafall). Såg den här bilden i H&M-katalogen och även på hemsidan, något i den stilen hade jag tänkt mig. Tycker att håret ser naturligt och snyggt ut. Klänningen var ju också väldigt fin, kanske skulle satsa på både och?

Cross body bag

För er som undrar var väskan i förrförra inlägget kommer från så har ni svaret här. Jag fick den av min farmor förra året, liknande väskor brukar enklast hittas second hand. Då får man den där perfekta slitningen som gör väskan lite snyggare, dessutom är priserna ofta låga!



Från Topshop

Mina ögon dras till allt som har med loafers att göra och inte mist det här nätta paret med nitar. Vet att det finns ett liknande par (kan vara samma modell) med leopardmönster. Skulle inte ha något emot att ha några fler ståendes på skohyllan. Tummen upp för loafers helt enkelt.


http://carolinesmode.com/caroline/

Guld + silver

Jag har alltid haft svårt för guld och silver ihop, men nu har jag börjat tycka om det riktigt mycket. Gillar när det bara är små detaljer som inte tar för mycket fokus utan smälter in mer. Exempelvis hur spännena på väskan bryter av mot ringen och halsbandet.

Skvaller och ELLE

Nu är jag hemma igen, tänkte ha en slappisdag för mig själv. Har inte hunnit öppna några tidningar här hemma än, så tänkte tappa upp ett bad och inte göra någonting alls i några timmar. Skönt! Linn tog bussen in till stan, hade gärna hängt med men hade inte med mig mitt busskort så det får bli senare i veckan istället.

Hos Linn

Hej! Just nu är jag hemma hos Linn, sov här inatt och tänkte att jag skulle passa på att prova bloggning från mobilen medan Linn står i duschen. Har inte riktigt förstått mig på det hela, men insåg att det inte var så svårt som jag trodde (dvs om inlägget kommer upp, haha). Lyckades dock inte ladda upp någon bild, men nu ska vi äta frukost så vi hörs när jag kommer hem. :)

Tjejkväll

Igår kom tjejerna hit på kvällen. Visserligen var vi bara hälften, men det var trevligt ändå! Blev hämtmat och godis i mängder, Linn hade varit på Cloetta och köpt ganska så mycket. Tjejsnack får ju inte glömmas, alltid lika roligt att träffa er finisar. Puss!


Paris gånger två

När jag kom hem från Paris skrev jag ju att jag hade köpt några små eiffeltornsnyckelringar. En silvrig sitter i min vanliga nyckelknippa och en "mörkbrunsrostig" i min skruttcykelnyckel. Tycker att de är så söta!


Spegel spegel på väggen där

Glömde helt och hållet bort att visa er spegeln som nu sitter på min vägg ovanför sängen. Tycker det blev riktigt bra, kändes som något som saknades innan. Det är så roligt att fixa lite i taget och se hur rummet växer stegvis.

Dear loafers

Så här ser mina nya gubbloafers ut. Enligt mig är de alldeles lagom, är så nöjd med köpet (tant som man är). Loafers är en utav de trender jag gillar bäst i höst, så att de dessutom kom från Monki och inte ens kostade en femhundring gjorde ju inte saken sämre. Kap!


Almost like Isabel Marant

Jag gillar Isabel Marants senaste kollektion riktigt mycket, framför allt de stickade tröjorna. Bikbok har kommit med en snarlik variant, som jag provat flera gånger om och bestämt mig för att den ska bli min nästa gång jag åker in till stan. Ångest om den inte finns kvar.

Gårdagens

Osminkad och trött tjej från igår. Älskar med sommaren att man bara vaknar och går upp, slänger på sig kläder, äter jordgubbar och hoppar sminket. Man bara är på något sätt. Har börjat gå in loafersen, som förresten var det jag fick med mig hem från stan. Ska ge er en close up sen!

På mina fingrar

De här ringarna sitter näst intill dagligen på mina fingrar. Älskar att de är så enkla att de passar till allt och även funkar att ha ihop.
Pilgrim / Pilgrim / H&M

Acne belt

Klingen har varit och kollat Acnes resort-collection och jag kunde inte låta bli att sno den här bilden för att visa er hur himla himla snyggt det nedersta skärpet är. Trodde inte att ett bälte kunde bli SÅ snyggt, men jag hade visst fel. Enkelt med det lilla extra, bättre än så kan det ju inte bli!

Nytt

Det här fick hänga med hem från Karlstad. Hittade mycket mer, men ska fundera lite (mogen shopping?). Brukar vara så lätt att bara göra av med pengarna när alla höstnyheter kommer in, men den här gången ska jag tänka smart.
CHIC är en tidning jag har fått upp ögonen för nu på sistone, inte alls mycket reklam och små bra tips här och där. Gillar att den är så lättsam!


Monki news

Monki har fått in så himla mycket fint, hittar alltid massor jag vill ha. Allt verkar dock inte ha kommit upp på hemsidan än, men ett utav dem på bilden blev mitt igår, ska visa er vilket imorgon bitti!

Dagens

Nu är jag hemma igen. Anledningen till att jag åkte till Karlstad var för att min syster ska börja plugga där i höst, så medan hon och mamma åkte runt på lägenhetsvisningar kollade jag och Bella vad Karlstads shopping hade att erbjuda. Vi hoppade av i Linköping och stannade över natten. Idag gick vi en sväng på stan och senare träffade jag Carro och tog lite kort. Här är två som får representera dagens!


Storstädning

Hej! Har storstädat rummet idag. Tagit bort alla möbler, dammat, dammsugit, ställt tillbaka allt, plockat iordning bland kläder och satt upp en spegel & en ram på väggen. Helt slut, höll på i över 2 timmar. Hur som, skönt att ha det gjort! Ska visa er spegeln sen, har blivit för mörkt ute så får visa er på tisdag istället. Imorgon åker jag nämnligen till Karlstad över dagen, mer om det sen!

Blått & transparent

Världens finaste tröja. Kanske inte, men så fin! Hittade den inne bland Bikboks nyheter, påminner om den marinblåa tröjan från lindex affordable luxury som jag blev lite småkär i men aldrig köpte. Tänkte härom dagen på att det känns som budgetkedjorna blivit sämre (kanske för reorna tar upp hela affärerna?), men tar tillbaka det. Spanade in mycket fint i förrgår! Den här tröjan vill jag ha i alla färgerna.


Silver

Köpte det här silverlinnet igår. Fanns bara ett linne kvar i min storlek förra veckan och det var trasigt.
Nu hade det kommit in några nya exemplar, så ett fick bli mitt. Himla nöjd.


Ringar och skärp

Åkte in till stan en stund på förmiddagen med mamma & syster och lunchade även där inne. Hittade några fina saker, bland annat en massa silvriga ringar och ett gråbeige skärp (likadant som mitt svarta). Fick även med mig ett linne och en tröja hem.

Poncho

Superfin poncho från H&M. Lite lagom höstig, men ändå användbar och fräsch. Ska kika om den inte finns i butik, kostar 199. Perfekt!

VINÖ

Varit i stugan 3 dagar, alltid lika avkopplande. Här är två bilder därifrån!

Den blågröna t-shirten

Här är toppen! Längtar tills jag får användning för den. Kan ju självklart ha den vilken dag som helst, men tänkte vänta litegrann.
Fick nämnligen en idé om hur jag vill bära den, jag i ett nötskal.


Farfarströja

Något jag vill ha är en farfarströja. Minns att Monki hade en variant tidigare, men som var alldeles för tight i modellen. Angelicas ser ganska så perfekt ut, måste springa och leta efter något liknande!

Pumps

Har gått och blivit med pumps! Så skönt, äntligen. Trodde inte jag skulle hitta några, men så stod ett par enkla och lagom höga mitt fram för näsan på mig. Ett par som till och med var bekväma. Nu har jag lovat mig själv att inte köpa fler klackskor tills de tre senaste jag köpt har blivit använda.


Blågrönt

Sneak peek på min nya topp, gillar den så himla mycket! Har provat den flera gånger om och klämt på den i butiken varje gång jag varit i stan. Vipps var den på rea och då tvekade jag inte en sekund på att köpa den. Tycker att det är svårt att hitta saker på rea, men när det är något man har spanat in en längre tid finns det ju inget bättre. Känns ju lite mer okej att köpa plaggen då också, hehe.

Pyjamas och sandaler

Hej! Har inte haft tid alls för bloggen varken igår eller idag, men så blir det ju ibland. Nu är jag back on track, ska visserligen iväg på direkten men jag hinner med ett inlägg iallafall. Kom på att jag inte visat allt från Paris än, tror den här pyjamasen och sandalerna är det sista. Ska även visa ett par skor och en t-shirt från i torsdags, har insett att jag är duktig på att glömma bort sådant. Visar en sneak peek på toppen ikväll!


Svarta shorts

Säg hej till mina fina shorts som ser ut som en kjol och bara kostade en femtiolapp!


Simpelt

Åkte in en snabbis till stan idag, var där igår med och dygnskortet hade inte gått ut så jag gick runt och kollade på nyheterna, men det blev inget köp. Hittade en jättefin mönstrad sak, som jag trodde var en klänning men det visade sig vara en byxdress. Annars hade det inte kommit in så mycket.
Nu ska jag åka till stugan, stannar bara tills imorgon så då hörs vi igen!


Beige/ puderrosa

Tredje linnet i samlingen. Har ett vitt och svart, nu fick det bli ett puderrosa innan modellen hinner ta slut. Känns bäst att vara på den säkra sidan, man vet ju liksom aldrig.

FOR SALE

Nu säljer jag mina marin-/ midnattsblåa klackskor. Jag tänkte att om någon av er är intresserade så kan ni skicka ett mail till [email protected], antingen om ni har en fråga eller också med ett pris ni tycker är rimligt. Här kommer en bildbomb, så ni kan se skorna så tydligt som möjligt.

skick: oanvända 
storlek: 39
klackhöjd: 13,5 cm
platå: 4 cm
köpta: hösten 2010 

Två modeprofiler som har klackskorna är Columbine Smille och Emma Elwin. (fyra länkar)






Bandeau i spets

Som ni vet har jag länge letat efter de perfekta bandeau-topparna och igår köpte jag två. Behövde egentligen bara en svart, men tänkte att det var lika bra att slå till på en vit också! De sitter verkligen som en smäck och kostar bara 79 kronor styck.


Från Ginatricot

Shopping

Åkte in till stan med mamma och syster igår. Hittade massor och köpte faktiskt det mesta. Många saker var behövliga, är så nöjd & glad att jag äntligen hittat det. Ni vet såna saker som alltid är slut i ens egna storlek och aldrig kommer in på nytt igen? Visar er snart!

Proenza Schouler

Skulle inte ha något emot det här fina armbandet från Proenza Schouler. Du hittar det HÄR, på rea dessutom!

Kusmi tea

När vi besökte Amanda i Paris fick min syster världens godaste te från Kusmi. Det både luktar och smakar supergott! Plus i kanten att burken är så fin, den kommer helt klart att placeras ut någonstans i huset.




Silver

Målade naglarna silvriga igårkväll. Har fastnat för silver. Tycker att det funkar på både kläder, skor, accessoarer, naglarna- vad som helst!

Vinö

Kom precis hem från stugan, har haft det superhärligt. Första dagen var det mulet, men igår var det riktigt fint så vi badade två gånger för det var så varmt! Här är fyra bilder därifrån, gissar att det blir att åka ner snart igen. Glömde mobilen, smart Linda...




Acne summer sale

Om ni inte har spanat in Acnes sommarrea tycker jag att ni ska göra det på direkten! Det finns så himla mycket fint som är nedsatt med flera hundralappar. Har själv suktat efter ett par skor sedan de kom ut, men min storlek var slut redan innan rean började. Typiskt.
Hur som, klicka på bilden för att komma direkt till rean!

Veronica maggio bag

Nu har min syster kommit hem från Peace & love och med sig hade hon snyggaste tygpåsen med alla Veronica Maggios låtar från senaste plattan. Jag är lite avis.


Färska frukter

Det bästa med sommaren, förutom solen & värmen, är helt klart all god frukt! Har jag inte ätit jordgubbar med mjölk till frukost har det blivit fruktsallad med vattenmelon, nektariner, kiwi, ananas och massor annat smaskigt. Hur underbart är det inte?

Favoriter i smyckesskrinet

Här är mina tre favoritsmycken. Oftast brukar jag använda endast ett slags smycke under en viss period, exempelvis halsband och därefter ringar, men mina favoriter just nu är ett av varje. Armbandet kommer från COS, ringen från Pilgrim och halsbandet från Marc Jacobs.

3 köp

Fick med mig tre saker hem från stan, en hel del var dock stängt så mycket till rea blev det inte förutom den randiga klänningen.
Andrea och jag fick nyss ett spontanryck och tänkte åka till sommarstugan ikväll, så nu är det packning som gäller. Har inte internet med mig, men tänkte fixa så det kommer upp något inlägg om dagen så hörs vi på onsdag igen! :)


Dagens detaljer

Nu åker jag in till stan med Agnes. Vi tänkte kolla rean (om det finns något kvar) och om det kommit in några höstnyheter. Visar om det blir något köp när jag kommer hem!


Nailpolish

Tänkte ta en bild på nya nagellacket, men den blev ganska misslyckad. Det är det här lacket jag menar.

Gulligaste kattungarna

En del av min dag såg ut så här igår, så himla mysig. Har ni sett sötare kattungar? De är snart 3 veckor gamla och har precis öppnat ögonen. Knappt så man vågar röra dem så små och pipiga de är. Åh, vad man vill ha en sån gosboll hemma!


Zara

Mina nya klackisar ser ut så här! Var i behov av ett par svarta klackskor, de passar ju till allt och klacken är lagom hög så jag tror att de kommer användas flitigt i sommar. Ska jag vara helt ärlig så har jag knappt några klackskor, men har man bara några enkla snygga så klarar man sig ju. Skulle gärna vilja hitta ett par svarta pumps, hoppas det kommer in till hösten! Sen skulle jag vara nöjd med klackskor på ett tag.



Hanna ♥

Hanna är min bästa vän. Det är lite roligt, för vi har bara känt varandra i snart 1 år. Förut gick vi på samma skola, men det var först när vi båda började natur som vi blev vänner. Är så glad över det! Det här är min favoritbild på oss två, visserligen är det typ den enda men ändå. Love you!

Igårkväll..


..hade jag på mig jumpsuiten från H&M, finns nog inget skönare plagg!

..kollade på Dear John (himla mysig film) och åt jordgubbar i mängder!