Zara basic

Hittade tröjan jag bloggade om för ett tag sedan nere i Gbg. Gillar den så himla mycket, har börjat fastna mer och mer för basplagg (gärna med en liten twist, men som fortfarande funkar till allt). Känner på mig att den kommer användas fler än en eller två gånger, vilket innebär ett bra köp för mig.

Bella et moi

Igår var det Keep it loud i Lkpg. Träffade Bella, Emma, Sara och Jenny hemma hos Bella en stund innan vi drog vidare till Kungsträdgården. Galen men sjukt rolig kväll, precis som förra året! 

MBFW

Tre bilder från Mercedes-Benz Fashion Week via Caroline. Älskar Josefin Strids kollektion, se mer HÄR. Altewai.Saome och Filippa K är också favoriter från veckans visningar hittills, har några kvar. Kändes riktigt tråkigt att inte kunna åka upp till huvudstaden och närvara, får nöja mig med att snappa upp via webben den här gången! Har ni någon favorit?
Josefin Strid/ Whyred/ Ida Sjöstedt

I behov av

Är i behov av ett par nya converse. Tänkte köpa ett par i våras, men insåg att jag behövde ballerinor mer så skjöt upp det nu till hösten. Nu tänker jag att jag behöver ett par vardagsklackar mer och ska köpa conversen nästa vår. Vore nog bäst att ta tag i saken direkt, så det blir av. Ett par svarta låga står på önskelistan, perfekt till allt.

Tre gånger bikbok

Bättre bild på tröjorna. Alla tre kommer från Bikbok, som har fått in massor fina (framför allt vinröda) nyheter. Ni kommer att få se dem på allt eftersom! Nu måste jag skynda mig att packa så jag inte missar bussen. Från vänster: HÄR, HÄR och HÄR.


Macadamia DUO

Jag älskar The body shops body butters och blev nyfiken på att testa deras nya DUO butters. De har just nu "köp 2 för 300 kronor", så jag och Julia köpte oss varsin när jag var där. Finns i dofterna Floral Acai, Sweet Pea, Macadamia och Vanilla. Jag fastnade för Macadamia, som var aningen mildare än Vanilla och saknar den blommiga doften de andra två har. Kostar i vanliga fall 185 kronor styck!


Liknande nyanser

Så här ser det ut bland nyheterna på min klädstång för tillfället. Mycket vinrött och marinblått, mina favoritfärger nu på hösten. Kan visa bättre bilder, måste även visa er en annan fin tröja jag köpte förra veckan. Ni har sett den här på bloggen förut, men nu har den blivit min!

Burgundy

Den vinröda tröjan ser inte mycket ut för världen så här på en galge, men superfin på! Finns i fler färger och kostar 249 kronor!


Runt min handled

Precis innan jag åkte iväg till Göteborg köpte jag en silverklocka, en som passade mig perfekt. Finns ju så himla många olika modeller och utseenden så man blir snurrig inne i butikerna, men den här kändes helt hundra. Sitter runt min handled varenda dag, älskar den.

Goa Göteborg


Vi gick på Liseberg! Där träffade vi Felicia, som vi lärde känna på språkresan till Malta förra sommaren. Hur kul som helst att se henne igen!

Vi stannade där inne i 11 timmar, dvs hela dagen. Aldrig haft så roligt!

Jag och Julia hade picknick utanför fästningen när det var allsång, supermysigt!

Det blev såklart shopping vid Nordstan!

Lunch på godaste stället, Paprika!

Vi gick även på Harry Potter ena kvällen, trodde den skulle vara bättre men Harry Potter är ju alltid Harry Potter ändå!

På väg till bussen sprang vi förbi Göteborgshjulet. Har haft en sjukt rolig vecka!

Home sweet home

Nu är jag hemma efter en galet lyckad vecka i GBG, oj vad jag gillar den staden. Kan aldrig bestämma mig, Stockholm eller Göteborg. Hur som, ska visa er några bilder därifrån ikväll. Idag har jag varit i stan med syster & pappa, blev lunch och lite shopping där inne. Hade/ har på mig en ny tröja från götet, ska visa bättre bilder på den och resten av köpen sen!

Gbg

Imorgon åker jag till Göteborg och hälsar på världens finaste Julia. Stannar fram till söndag, så vi hörs då!


Jag och Julia för flera år sedan på flygplatsen efter att vi varit i London.