This might be a craving for next season

Ludd and leather

Tre favoriter ur H&M fall collection. Längtar lite till hösten redan nu!




Source: Columbine & Caroline

Leather belt

I tisdags gick jag och mamma en snabbis på stan. Köpte ett svart skärp i läder. Hade inget helsvart, enkelt sedan tidigare och kände att det behövdes. Skärp måste vara en utav de tråkigaste sakerna att lägga ut pengar på, men nu har jag iallafall ett rejält som uppfyllde alla mina krav.


Virkad klänning

Många, liksom jag, är väldigt förtjusta i virkat. I Gbg provade jag den finaste tänkbara virkade klänningen, den ni ser nedan. Lagom söt och lagom lång (lite längre än på bilden)! 

Födelsedagskväll

Igår var jag och ett gäng tjejer hos Andrea, som fyller 17 idag! GRATTIS fina vän ♥. Blev bjudna på mat och efterrätt, åt lite för mycket, spelade kubb, babblade en hel del och hade det allmänt trevligt hela kvällen. Tack för igår allihopa! 


Fruits

Jag trodde aldrig att frukttrenden skulle bli så pass stor den här säsongen, men fler och fler budgetkedjor syns haka på trenden än. Såg att min blus från Zara kommit ut i en långärmad variant och att Gina tricot fått in en enkel fruktmönstrad klänning. Med andra ord råder det inte längre någon brist på billigare Stella McCartney-alternativ.

Vita jeansshorts

Prio ett på köplistan var tidigare ett par vita jeansshorts, något som inte varit allt för lätt att hitta. Spanade in de här på hemsidan förra veckan och såg att de kom från Conscious collection. Hittade ett par i rätt storlek i Göteborg!

Fredag, lördag, söndag


Fredag: Liseberg, pappa och jag åkte Atmosfear för första gången och därefter kollade vi på Veronica Maggio som uppträdde. Hysteriskt mycket folk & helt grymt.

Lördag: Shopping inne i stan, lunchade med mamma och gick en promenad längs med kusten senare på kvällen.

Söndag: Alice, min kusin (tjejen till vänster), konfirmerades. Efter kyrkan blev det gott tilltugg och jordgubbstårta. Senare tuffade vi hemåt igen och det blev ett stopp i Gränna för polkagrisköp.

Orange & pink

Har verkligen fått upp ögonen för färgstarka kombinationer den här våren och på stan hittade jag en plånbok inne på Zara i orange och rosa. Var i behov av en ny, lite större plånbok så den här kommer att komma väl till pass.


Gbg

Har haft en supermysig helg i Göteborg, älskar den staden. Aningen sämre shopping än Stockholm, men aningen goare människor. I lördags gick jag och mamma på stan, hittade tre fina fynd som jag ska visa er och igår konfirmerades min kusin, var riktigt trevligt det med!

Födelsedagspresent

Minns ni plastpåsen? Här är innehållet! Har kikat på liknande halsband på nätet, men aldrig sett något i butik. Förutom det här såklart. Gillar att det både är stilrent och snyggt, passar till det mesta helt enkelt. Tack Andrea!


Jolie

Veckans vill ha är den här limegröna klänningen. Älskar allt med den, modellen och framför allt den gräsliga men samtidigt dösnygga färgen. Förhoppningsvis kommer den snart att vara min, åker till Göteborg imorgon och tänkte leta lite där!

Jeans dress

Förra veckan hittade jag en jeansklänning inne på Gina tricot. Lite förvånande om jag ska vara ärlig, men tyckte att den var riktigt snygg. Satt som en smäck, men så till problemet. Klänningen är rak där bak, men lätt "avrundad" framtill. Föredrar när det är tvärtom, så nu är frågan om den ska få stanna eller inte..


An old outfit

En outfit från förra veckan. Hade den plisserade kjolen, t-shirt från CC
och de svarta ballerinaskorna med rosett framtill! Outfiten ligger även uppe HÄR.


Tre nya

Några nya plagg har hunnit flytta in i garderoben, här är tre; en t-shirt, ett linne och en klänning.
Är ute efter mycket mönster och färg nu, så de blev perfekt!