Svart


SOM BLIVIT GRÅTT
Mina svarta jeans har en tendens att alltid bli urtvättade på direkten, himla jobbigt. Har inte haft de här längre än 3 månader, men behöver redan ett par nya. Försöker att tvätta dem så sällan som möjligt, men det spelar ingen större roll. Färgen släpper ändå, så har ni några bra tips på jeans som behåller den svarta färgen?

Wishbone


ONSDAG
Passade på att använda min stickade megatröja med flätade detaljer idag. Pratade ju om att rensa i garderoben, vilket jag inte hunnit börja med än, men snart kommer den plockas bort för att vårkläderna ska få plats istället. Hämtade för övrigt ut paketet, som innehöll DEN HÄR. Beställde den dagen efter inlägget, men det blev något krångel.. Måste dessutom reklamera den, pga att den var felsydd vid ena armen så tror jag hoppar den helt och lägger pengarna på något annat.

Bikini


PÅ JAKT EFTER
Letar efter en bikini, gärna färgglad och mönstrad men inte allt för utstickande. Har börjat ramla in några stycken här och var, men det är ingen som känns helt hundra. Kommer förmodligen längre fram!

Painted


NEW IN
Gick en sväng på stan precis innan sportlovet och fyndade den här fina. Kunde inte motstå trycket, kändes dessutom roligt med lite färg. Nu är det bara värmen som saknas. Har en till klänning som jag tänkte visa er, måste bara hämta ut den först!

10 dagar senare




BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST
Haft en mysig och härlig vecka fylld av skidåkning och solsken. Kunde knappast haft ett bättre lov, dock är det alltid lika skönt att komma hem igen. Italiensk mat i all ära, men nu är jag trött på pasta och pizza. Ska dessutom bli skönt att få sova i sin egen säng. Hur som, här är fyra bilder från Dolomiterna!

Hejdå Sverige!

Imorgon åker jag ner till Italien för en massa härlig skidåkning i Alperna. Kommer inte att uppdatera bloggen under tiden, men tänkte skriva lite kort nu så ni inte undrar vart jag håller hus. Har inte hunnit packat något mer än 5 tröjor än så länge, så känner att det är ganska så dags att börja med resten nu (okej, mina vänner har rätt i att jag är tidsoptimist). Vi hörs när jag är hemma igen!

Kollage


FRÅN FÖRRA BLOGGEN
Hittade en gammal "önskeoutfit" sparad på datorn. Skulle inte ha något emot att bära alltihop även idag, drygt två år senare. Tightsen skulle helst fått bytas ut, men väskan från Givenchy, t-shirten från Christopher Kane, ringen från J Dauphin och skorna från Minimarket är fortfarande cravings som stannat kvar i huvudet.

Börjar bli dags för


GARDEROBSRENSNING
Har ingen koll alls på vad som finns och vad som saknas längs klädstången, så även om schemat är fullspäckat den här veckan ska jag försöka klämma in några timmar till att rensa bort överflödiga plagg och skriva en lista över vad som behöver inhandlas. Tänkte även försöka mig på ett nytt shoppingförbud, gick ju sådär senast..

Hoppsan..


KORTKORT
Tänkte sy om den långa plisserade kjolen så tog fram saxen härom dagen. Gick lite för snabbt och mer än hälften av allt tyg klipptes bort. Struntade i att mäta och ha mig, eftersom jag redan har en plisserad kjol. Lite onödigt klumpigt, men sånt som händer! Den funkar i alla fall till en stickad tröja eller någon mer påklädd överdel.

14 februari


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Volang


JAG IDAG
Ny favorit. Fem minuter innan bussen skulle gå hem i fredags gick jag och Agnes igenom alla butiker på vägen för att slippa några meter i kylan och mitt framför ögonen hängde den helt plötsligt, i min storlek. Sprang till kassan på direkten utan att tveka och som tur var passade den när jag kom hem!

Ny header


FÖRÄNDRING
Kändes som det var dags för en lite roligare och mer personlig design här på bloggen, så nu har headern och färgerna bytts ut. Tycker själv att det blev betydligt mycket bättre än förut, så jag hoppas ni håller med!

Tusentals prickar


NEW IN
Blir att inviga imorgon, kommer bättre bilder på hur den ser ut då!

Black & white



IGÅR
Så här såg jag ut halva dagen igår, hann med ett ombyte innan stan. Har för övrigt en klipptid inbokad på tisdag, men ingen aning om hur jag vill göra. Antingen blir det att klippa av en bit eller låta längden vara men klippa upp litegrann på något sätt. Just nu känns det mest som det bara hänger och ser tråkigt ut, är sugen på något nytt!

Gold


TRÖJA ROMWE / GULDRING MORMORS GAMLA / NAGELLACK KIKO

Bvän





LÖRDAG
Hade mysigaste kvällen igår, dessutom bästa starten på lördagen. Promenix i det fina vädret och så passade vi på att ta lite kort. Tog bussen in till stan sen igen, inget jag var jättesugen på egentligen men lämnade tillbaka t-shirten jag köpte förra helgen då den nya är snarlik, men snäppet finare. Kom nyss hem, så nu blir det städning och musik på högsta volym!

Clinique


MASCARA
Köpte en ny mascara igår efter att min tog slut i början av veckan. Har alltid kört på Kanebos produkter tidigare, men den här gången blev det en mascara från Clinique för omväxlingens skull. Har ganska känslig hy så måste använda skonsamma produkter, men den här kostade bara 225 kronor inne på Kicks (finns på Åhléns också)!

Norrköping


FREDAG
Tog tåget till Norrköping i eftermiddags. Är i princip aldrig där, så blev lite förvånad över att jag lyckades hitta både till och från resecentrum helt själv. Haha! Dessvärre fanns varken tröjan, kavajen eller byxorna jag letade efter. Eller jo byxorna, men de satt inte alls bra så blev en ganska misslyckad tripp. Däremot gick jag en sväng på stan i Lkpg efteråt och hittade en fin topp. Som jag sa till Hanna och Agnes "känner mig typ hög på shopping". Skämt åsido, men ni kommer förstå vad jag menar.

Bikini


SIMHALL
Börjar dagen med simhall i skolan och avslutar med en sväng till Norrköping. Den lilla tanden, som egentligen ska sitta på sidan av underdelen, fick hoppa tillbaka till bikinin. Blev lite tomt utan något alls och den stora kändes.. för stor.

Lycka





PÅ TAL OM SOMMAR

Jewellery


NYGAMMALT 
Kollade igenom gamla smyckesskrin igår och hittade några fina guld- och silversmycken som helt och hållet glömts bort. Pärlhalsbandet och guldringen är från mormor medan örhängena är några år gamla. De längst upp till vänster pryder örsnibbarna just nu.

Igår


TRÖJA BIKBOK / ARMBAND COS

Ja tack!


VILL HA
Högt upp på önskelistan står de här nätta klackarna från Zara. Skulle gärna se dem irl, men kanske vågar chansa och klicka hem dem ändå. Ser sådär lagom perfekta ut, så förhoppningsvis sitter de lika fint på fötterna som jag tänkt mig att de kommer göra!

-


SAKNAR..
Solen, plusgrader, fräknarna och att vara lite mindre blek än vanligt.

Sockersött



VOLANGER
Min stil består ytterst sällan utav "flickiga" plagg, som jag skulle klassa den här toppen som. Har däremot fastnat för volanger nertill på tröjor på sistone så tyckte att den här kunde vara rolig att bryta av med. Vet precis hur jag tänker matcha den för att det fortfarande ska kännas som jag. Exempelvis tycker jag att kostymbyxor eller vaxade jeans tonar ner det gulliga precis som toppen tonar ner det maskulina/ rockiga hos byxorna. I sommar kommer jag förmodligen bära den till mina skinnshorts.

Färgglatt


MIN SÖNDAG

12 favoriter från modeveckan


Dagmar / Altewai.Saome / Filippa K
En av veckas bästa visningar var Dagmar. Den här looken är min absoluta favorit, litet minus för skorna dock. Altewai. Saome visade upp en ny unik kollektion, snäppet sämre än förra säsongen men denna innehöll fler användbara plagg vilket jag uppskattar. Filippa K var också en favorit, vill klä mig i varenda plagg från kollektionen. Endast en lång ärmlös kappa i beige med pälskrage som inte föll mig i smaken.


Carin Wester / Mayla / Johanna Pihl
Svart, vitt, grått och en skvätt av olika blåa nyanser sammanfattar Carin Westers visning ganska bra. Snyggt och stilrent. Älskar den mintgröna tröjan och väskan. Mayla visade upp mycket vinrött och marinblått. En rolig detalj var baskern, just den här looken känns väldigt franskt chic. Johanna Pihls höstkollektion var inte mycket att hurra för, men jag gillar att den maskulina trenden håller i sig.


Minimarket / Stylein / Rodebjer
Det går ju inte annat än älska Minimarket för sin orginellitet, fastnade för mönstret men tyvärr inte kläderna. Styleins kollektion kändes väldigt genomtänkt med snygga snitt, lyxiga material och färgvalet var klockrent. Rodebjer stod för mycket volanger, smutsiga färger och sammet i olika former. Inget jättewow över det hela och hade tendens att bli kaka på kaka.


Tiger Of Sweden / V Ave Shoe Repair / Whyred
Kopparfärgade koftor känns helrätt i höst, likaså fastnade jag för klänningen. V Ave Shoe Repair tog det annars dystra till en helt ny nivå. Kollektionen bestod till mesta dels utav helsvart, men det var det vita som fångade min uppmärksamhet. Hade stora förhoppningar på Whyred, men den här kollektionen var lite utav en besvikelse. Gillade den olivgröna färgen, men inte alla creepers som kännetecknade hela visningen.

MINA TOPP TRE: Filippa K, Stylein och Dagmar

Kuvertväska


DEN PERFEKTA CLUTCHEN
Har i princip alltid behövt en svart clutch, men inte hittat någon eller tagit mig tid till det. Hade tänkt spana in den HÄR igår, men en kompis köpte den för några dagar sedan så kollade om det inte fanns någon annan istället. Fastnade för den här ovanför dirket, så slog till. Helnöjd!

I provrummet och i butik


SVARTA NYHETER
Tyckte inte att det fanns så mycket nytt inne i stan, provade mest basic plagg. Två saker jag däremot gillade väldigt mycket var den här svarta klänningen, enkel men fint med urringningen. Ångrar lite att jag inte köpte den, så blir nog ett köp nästa gång jag åker in. Den plisserade skinnkjolen var en lagom mix mellan snygg och söt, men skulle i princip aldrig använda den mer än till ett vanligt svart linne som på bilden så den fick hänga kvar. Båda finns inne på H&M.


BEIGE BLOCKFÄRGAD
Dessutom hade min älskade gråa väska (till vänster) kommit in i en ny färg, beige. Så fin, ville egentligen inte gå ut ur butiken utan en sådan. Men känns inte helt okej att köpa samma påsväskemodell i tre olika färger.. Får nöja mig med de två jag har, om jag lyckas hålla mig. Beige känns ju himla fräscht till våren. Köpte en annan väska (clutch) istället, dock inte från H&M.

Svart + grått


FREDAG 
Kör på helsvart idag. Blir troligtvis lurvhaslduken över tröjan för att inte frysa ihjäl. Åker in till stan direkt efter skolan. Nu när januari är slut och jag lyckades hålla nyårslöftet (inte shoppa något under första månaden) helt okej, så "firas" det med att kolla in nyheterna i butikerna. Har inte haft tid att åka in på länge nu, så ligger lite efter på den fronten. Ser fram emot att strosa runt i butikerna själv, bästa avkopplingen enligt mig.

En dagens

Dubbelt upp




TORSDAG
Några bilder på hur jag ser ut idag. Hittade mina gamla vaxade byxor igårkväll, så de fick bli räddningen till min tealfärgade tröja i kombination med halsduken i samma färg. Ska försöka hinna med några helbilder i eftermiddag!