Detalj


Tröja från Monki och halsband från Gina tricot.

Liknande


När jag kollade bland Topshops nyheter såg jag de här tre, som jag tycker påminner väldigt mycket om min egna (systers..) clutch från Gina tricot. De färgglada kommer alltså från Topshop och kostar ungefär 160 kronor!

Sweet mami ♥


Det här är typiskt min mamma, att köpa små onödiga saker. Sist ut är det här mobil-väskan. Visst är den fin, men jag brukar inte ha användning för sådant. Dock insåg jag faktiskt igår att den är riktigt praktisk när man inte vill ha mobilen i fickan.


Min lilla tjockis trivs i sitt nya hem, haha.

Moi


Det är sällan jag skriver om personliga saker på bloggen och liknande, därför tänkte jag visa en samling bilder jag har satt upp på insidan av min garderob. Det är bilder på fina vänner och fina minnen. Kanske låter tråkigt att ha dem uppsatta på insidan, men det gör mig påmind om dessa roliga stunder när jag öppnar garderoben- varje dag.

Polo


Idag var fjärde gången, om inte femte, jag kollade in den här polotröjan från H&M. Alla gånger jag stått i butiken har jag tänkt "hmm njaae", men när jag släpper den ångrar jag mig. Och den löjliga prislappen, 99 kronor. Nästa gång jag åker in till stan SKA jag köpa den, även om jag inte vill ha den längre. Haha.

Nikon & jag


Hittade mycket fint i stan, men hängde så snällt tillbaka alltihop. Det blev bara en tur till Ikano och på något sätt gillar jag inte utbudet där ute så bra. Men det betyder bara mer sparande, vilket aldrig är fel. Däremot köpte jag ett minneskort till min systemis som kom för inte så länge sedan. Tänkte inte på det när jag beställde den, men nu är allt komplett. Så från och med nu är det nikon och jag!

Grey


Jag har verkligen noll inspiration. Riktigt tråkigt, inte bara på bloggen. Känner mig nästan rastlös även att jag har fullt upp. Nu på morgonen har jag iallafall knåpat ihop ett litet kollage med saker jag vill ha. Byxor från Weekday, topp H&M, ring Efva Attling och väska från Stella McCartney.

H&M sommar

YSL / Asos

Puderbeige



Här är t-shirten som låg i paketet. Baksidan är tunnt tunnt transparent och framsidan utav något silkesliknande material. Jag gillar brytningen!

Faradiba



Någon utav dessa ska jag se till att få tag på (den svarta i think), konkurrerar till och med ut Klingens läderclutch!

Silver

Jag är nästan helt säker på att ni kunde lista ut vad inlägget nedan handlade om. H&M-leveransen låg nämnligen i brevlådan idag när jag kom hem! Trodde först att det hade blivit något fel vid frakten när jag inte hade fått något aviseringssms, men istället hamnade det direkt utanför huset. Kan ju inte bli bättre! Innehållet var så fint, halsbandet såg dock lite annorlunda ut än jag trodde. Men det är inte hela världen, fint var det så det får stanna!

Yey


Ser ni vad det är..? Om inte lägger jag upp bättre bilder snart!

Later


Idag är en sån där jätte-mega-lång skoldag och datorn får stanna hemma. Vi hörs senare i eftermiddag/ kväll!

Stylisterna


Nu ska jag kolla på Stylisterna, som visas på kanal5play (& hade premiär igår!). Två jag hejar lite extra på är Victoria och Emmi. Deras bloggar följer jag redan och det är lite roligt, för det var Emmi som utsåg mig till Most wanted på Spotlife. Det ska bli jätteroligt att följa programmet! Här är trailern:


Och första avsnittet kan du se HÄR!

Dagens



/ linne Monki / tröja JC / jeans Cheapmonday /

Jag föredrar att fota outfits utomhus (kanske just för att jag inte har något bra ställe att fota på inne), men det känns som att jag lovat att visa en dagens flera gånger men ändå struntat i det för att det har hunnit bli mörkt. Så nu blev det inomhus ändå. Men det är ju bättre än inget alls, inte sant?

Lycka en söndag


1. Min systemkamera landade tidigare i veckan
2. Min H&M-leverans är redan på väg, en vecka tidigare än beräknat
3. Bokat tid hos frissan, dvs äntligen bort med råttfärgen
4. I början av sommaren åker jag till Paris

Hasbeens


Swedish Hasbeens har ju även de gjort en kollektion för H&M. Först nu hittade jag en bra bild att låna av Marcella, så ni kanske redan har koll på modellerna? Jag gillar den i mitten mest, men i en annan färg. Jag blev ganska förvånad när nyheten först släpptes, eftersom inte ens Klingens kollektion släppts än. Men roligt är det och träskorna kommer i en större upplaga, vilket är toppen!

Life


SNYYYGGT

All these colours


Någon utav kombinationerna rostrött - silver, rostrött - vitt eller rostrött - brunt kör jag på imorgon. Svart till såklart!

Kavaj


Kavajen blev mitt inköp! Det är exakt samma kavaj som i det här inlägget. Jag älskar den. Har alltid velat ha en svart kavaj (funkar ju alltid till allt), men gav upp letandet ganska snabbt. Och som alltid annars är det ju just då man hittar den! Nästan gratis var den ju också (199). Hur bra? Mitt "inte-köpa-onödiga-kläder-under-år-2011-löfte" går ju riktigt bra!

Vår


emsedge
Jag ser fram emot H&Ms vårkläder, mina ögon föll inte sådär jättemycket för just det här kollaget. Den långa koftan, shortsen och solglasögonen ser i och för sig inte så tokiga ut, men jag vill se mer!

Hunter


Äntligen köpt mig ett par Hunter's. Det var på tiden, har alltid tänkt köpa ett par. Velade litegrann mellan svarta, vita och chokladbruna men det blev ett par svarta till slut. Kändes bäst på något sätt och det är ju alltid användbart.
Nu känns det faktiskt helt okej att det blir slask!

Summer



jag vill inget hellre än att det ska bli sommar

----


/ cardigan Monki / t-shirt Solo / halsband Marc Jacobs / jeans Ginatricot / skor Dinsko / tygväska Svea /

Nu åker jag till skolan för kemiprov och lite annat smått och gott. Känns inte sådär jättebra måste jag nog erkänna, men det ska bli skönt att få det gjort! Vi hörs i eftermiddag igen! (har gjort ett tidsinställt inlägg runt lunch med)

My bed is my closet



Min garderob gick sönder för länge länge sen (kan ha berott på att jag envisats med att varje klädesplagg skulle få plats). Det resulterade i att hela "väggen" där bak lossnade och alla tröjor ramlade ut. Så typiskt. Nu har nödlösningen blivit sängen, råkar ha två stycken för tillfället, och jag har bestämt mig för att göra om i rummet och lösa problemet själv.

Monki's


Fyra plagg jag tänkt på att lägga vantarna på till våren är det fina lövhalsbandet, en utav plånböckerna (nummer 2 eller 4 tror jag), ett par enkla boots och den underbara Nova-jackan från Monki. Halsbandet och jackan kommer från höstkollektionen, men jag tror att de kommer att vara mer användbara den här säsongen.

Jag vill ju också..


..ha någon utav Acnes t-shirts med spaceprint. Avis på Agnes fina (Zorah print).

Indiska


Det här halsbandet hittar du på Indiska. Jag minns inte priset, men gissar på att det ligger runt hundralappen. Gillar den smutsiga silverfärgen, som gör halsbandet mer neutralt och inte speciellt iögonfallande. Modellen är ju lite annorlundare, så det jämnar ut sig på ett bra sätt tycker jag!

Dagens


Hej & hå, äntligen blev inlägget klart! Dagens har bestått utav övertröja från Topshop, linne H&M, halsband Marc Jacobs och jeans från Monki.

Bäst klädda på Elle-galan


Igår ägde Elle-galan rum på Grand Hotel i Stockholm. Här är de 7 snyggast, kanske även enklast, klädda. Margareta Van Den Bosch i Lanvin for H&M, kavajen (som kommer från herrkollektionen) är en stor favorit. Klingens klädsel var snäppet vassare och allt kommer från hennes egen kollektion för H&M (såklart!). T-shirten är ett måste för min del, den ser verkligen ut som den perfekta bas t-shirten. Lisa har på sig Jil Sander och skor från Balenciaga (clutchen är second hand) och Marcella var snygg i klänning från Minimarket, clutch från COS och lackskor från Ralph Lauren. Jag föredrog nästan alla vitklädda outfits, kanske just för att många andra var en aning för mycket.

Allra bäst klädda var ändå systrarna Dagmar!

Acne som i H&M


bild lånad härifrån
Mmm, jag undrar när de här fina klackskorna kommer in i butik/ på webben? Kombinationen av beige och guld gillar jag skarpt, och den Acne-inspirerade klacken. Hoppas att de är lika snygga som de ser ut att vara, hade dock föredragit att remmen längs med foten tagits bort.

Dagens vill ha

Jil Sander





Jag älskar Jil Sanders kampanj för våren 2011. Färgkombinationerna, lekfullheten och att den både känns lyxig och nytänkande. Full pott från min sida! Bilder hämtade härifrån

Knut


/ tröja Bikbok / linne H&M / jeans Monki / skor Scorett /

Slängde ihop en knut i håret och drog på bekväma kläder, första dagen jag inte har frusit i skolan. Munkjackor gör susen, dock inte lika snygga men ihop med ett par klackar funkar det allt!

Beigerosa



Yes! En påfyllning utav den här t-shirten hade kommit in på hemsidan så nu är alla H&M-favoriter av favoriterna beställda. Den tidigare leveransen hade inte hunnit skickas heller, så slapp att betala dubbel frakt. Tummen upp!

Wanties



De här två 6 plaggen är vad jag skulle slåss om från Klingens kollektion om jag bodde uppe i Stockholm, eller i Göteborg/ Malmö/ Uppsala. Vad jag har förstått kommer de designade plaggen endast att säljas i 10 utvalda butiker i Sverige och inte ens på nätet, vilket känns lite tråkigt eftersom det betyder att det troligtvis inte blir något för min del..

Igår & idag

Eftersom jag inte hann ta någon dagens igår kommer istället en liten "sneak peek" på både det jag hade på mig igår och idag.


Igår hade jag på mig klänningen från JC, halsbandet från Marc Jacobs och koftan kommer från Monki

Idag har jag på mig halsband från H&M, spetst-shirt från Gina tricot och kofta från JC (den nude-färgade t-shirten kommer från Weekday)

Elin Kling ♥ H&M




Den 3:e februari släpper H&M en kollektion designad av ELIN KLING. Så här skriver hon på bloggen:

"ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, äntligen är det officiellt. Hade jag behövt vänta så som bara en dag till att få berätta detta för er, för någon, så tror jag det hade läckt ut genom öronen på mig. För nästan exakt ett år sedan fick jag mitt första mail från H&M, om en dröm jag faktiskt aldrig trodde skulle kunna bli verklighet – att få göra en kollektion för just H&M. Men, uppenbarligen kan drömmar bli sanna!!!!!"

Det här kan ju inte bli annat än bra!

Bath



Så här laddade jag upp inför första dagen i skolan. Ett långt bad med bästa boken i handen och lite musik vid sidan av. Visst har väl alla lite ångest så här innan (stort prov nästa vecka..), men det hör ju nästan till? Tycker att det ska bli roligt att träffa klassen igen iallafall!

Nathalie Schuterman



Bästa rean hittar du hos Nathalie Schuterman. Balenciagaväskor för halva priset och Louboutins till pangpriser. Hade jag haft några tusen över skulle jag gärna go crazy och klicka hem x antal plagg NU.

Keeper?




Jag i ett nötskal. Provar ett plagg, tvekar, köper det, känner mig nöjd, kommer hem, tvekar igen och kan inte bestämma mig. Så blev det med den här tröjan. Så nu tänkte jag be om lite smakråd, ska den stanna eller inte? Lutar åt att lämna tillbaka den. Alla fina vårkläder som kommer att komma in snart lockar ju väldigt mycket..

Chloé


ganska så mycket smarriga

Bye bye


Tunikan som jag köpte igår på stan och som åker tillbaka är den här. Gina tricot, 199 kronor. Gillade mönstret, men inte materialet. På något sätt tycker jag att det ser lite dött ut..

Beställt


Gjorde en minibeställning från H&M nu redan imorse bestående av bikinin och halsbandet. Lika bra att vara ute i god tid innan det tar slut, men nu får det vara nog med halsband för min del. T-shirten (och clutchen) vill jag fortfarande ha, men den verkar tyvärr vara sold out..

Wang


style.com

Liknande inköp


Jag som trodde jag fått nog av rean för länge sedan fyndade igår 3(!) nya plagg med inte mindre än 50% rabatt på alltihop! Är jättenöjd med köpen. Alla tre går i samma tema/mönster och även färg. Det blev så utan att jag ens tänkte på det. Kanske lite tråkigt med svartvitt till våren, men samtidigt är det ju sådant som funkar jämt.

H&M favoriter


Här är några favoriter ur H&Ms vårkollektion. Bikinin, t-shirten och halsbandet kommer att bli mina. Leoclutchen också troligtvis. Ringen kanske blir ett köp, hade en nästan exakt likadan tidigare men den är spårlöst försvunnen så jag får se. Och kavajen ser ut som den perfekta svarta, men till våren.. Hmm. Hur som helst tror jag att det blir en beställning ganska snart om inte plaggen finns inne i butik redan nu.

Heart


bild lånad härifrån

Alexander MqQueen

Ge mig sommar!

Jag vill ha sommar NU. Här är fem härliga bilder från förra året som får mig att längta ännu mer..


Språkresa på Malta, blå lagunen

Keep it loud med tjejerna från förra klassen

En del tid spenderades i stugan med fina vänner

Åkte till Liseberg med dåvarande klasskamrater

På höstlovet åkte jag till Spanien med familjen & en kompis familj

Borde jag köpa?


Åh... Så svårt. Jag har gått och klämt på den här fina pälsjackan (fusk) fler gånger sedan den kom ut i butik och nu är det 50% på den. Kanske borde ha slagit till? Har egentligen inte varit ute efter en leopardmönstrad päls, men jag gillar både modellen och färgen. Hmm. Får åka in till stan igen och prova den en gång till tror jag..

Chanel



Igår köpte jag ett par trosor (som fick agera bakgrund) och en ögonskugga från Chanel. Jag tror att det är exakt samma som min syster hade förut, men nu när hon har flyttat till Oslo köpte jag mig en egen. Det är den perfekta beige ögonskuggan om man inte vill ha så mycket färg men ändå ge ögonen ett lite piggare intryck. Värd pengarna enligt mig! Färgen heter "46 Lotus" och finns bla. på Kicks och Parfymeri tre hjärtan.

Dagens


Får aldrig till någon bra bild nu för tiden, så ni får nöja er med att se mig titta ner i backen.. Huvudsaken är ju trots allt kläderna! Kom nyss hem från stan, hittade två nödvändigheter som jag visar imorgon. Har även tagit några bilder med mobilen som kommer upp runt lunch!

SALE


Acnes rea har börjat! (40%) Äntligen säger jag, dessvärre var det inga favoriter som var nedsatta förutom de här, men 2697 känns lite saftigt för ett par man troligtvis inte ens kan gå i.. Värt att ta en titt iallafall!

Mocka


columbine
Fler snygga plagg ur Topshops vårkollektion. Fastnar framför allt för shortsen. Modellen, den röda färgen och mockan! Mums! 

Blue purple


Målade naglarna härom dagen i en vinröd/ mörklila färg.
Och idag har jag på mig popcornkoftan från Bikbok, blå t-shirt från Monki & halsband från Cubus.

Till vad?


Minns ni när jag köpte de här? Det var ett tag sen, men vet liksom inte vad jag ska ha dem till. Trodde att de kunde bli ett lika omtyckt par som Scorettisarna, men så har det inte blivit. Känns inte som att de passar till något även om jag gillar dem. Har ni något förslag?

Minimalism and fashion



source

Vår


Nu har vårjackan tagits fram och jag vill inget hellre än att snön ska försvinna och värmen ska komma tillbaka. Tänk alla vårnyheter som kommer in i butikerna, att se grönt gräs igen, få höra fåglarna kvittra, ligga på baksidan och sola, ha kul med alla vänner och att slippa frysa! Längtar..

NYÅR!






Jag har några nyårslöften (varför har man egentligen det när de ändå alltid bryts?)

- ät nyttig mat & endast sötsaker på lördagar
- träna regelbundet
- spara pengar & tänka på vad jag behöver innan jag köper något
- ha sjukt kul

Det sista är väl det som inte känns som en så svår utmaning, men jag ska göra mitt bästa för att klara av alla punkterna. Känns nästan lite fånigt att börja om på nytt efter just nyår, men det går ju aldrig annars..? Aja nytt år, ny början. Nu gör vi 2011 till ett bättre år än någonsin!

GOTT NYTT 2011!